Mialam podobna sytuacje z pieluszka wielo pozostawiona we wroclawskiej Ikei. Mialam farta niesamowitego,bo sie odnazla dzieki dziewczynie z forum![]()
Moze Twoja chusta tez trafila na chustomame z forum i sie znajdzie! Trzymam kciuki!
Mialam podobna sytuacje z pieluszka wielo pozostawiona we wroclawskiej Ikei. Mialam farta niesamowitego,bo sie odnazla dzieki dziewczynie z forum![]()
Moze Twoja chusta tez trafila na chustomame z forum i sie znajdzie! Trzymam kciuki!
Gad 2011
To wpisz wszystkie miasta w których byłaś i będziemy szukać
Ja też kiedyś usiadłam na ławce w parku na Jade Royal, wstałam i poszłam. Jakaś dziewczyna biegła naprawdę kwała drogi żeby mnie dogonić. Miałam ochotę ją wycałować ze wdzięczności![]()
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
życzę, żeby się znalazła
ja kiedyś szukałam jednej w całym mieszkaniu, przekopałam wszystko, odnalazła się... w samochodzie (M do reklamówki wpakował, żeby się nie wybrudziła)
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
To właśnie zachęciło mnie do napisania o zgubie. Gratuluję odnalezionej pieluszki![]()
na pewno siedziałam u mamy w Kędzierzynie. Jak tam mi wypadła, to nie ma szans żeby się znalazła. Zaliczyłam też Łódź i Pabianice (tu zorientowałam się, że chusty nie ma). Po drodze byłam też w Częstochowie.
Wiewiórko! bardzo mnie pocieszyłaś, że znalazłaś zgubę![]()
córa 2011 i synek 2014
Lepiej zapytać się i być głupim przez 5 minut, niż nie zapytać i być głupim przez całe życie
Mnie kiedyś chusta wypadła gdy szłam obładowana do auta. Wyjechaliśmy na cały dzień. Po dotarciu na miejsce zorientowałam się, że nie mam chusty.
Po powrocie do domu szok - jest na żywopłocie. Chusta spadła mi na żywopłot. Chusta lniana koloru ciemnozielonego leżała na tym żywopłocie, zmoczona przez deszcz.
Skakałam ze szczęściacieszyłam się, że nikt się na nią nie połakomił. Dobrze się zamaskowała
![]()