Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: zgubiłam chustę

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Mialam podobna sytuacje z pieluszka wielo pozostawiona we wroclawskiej Ikei. Mialam farta niesamowitego,bo sie odnazla dzieki dziewczynie z forum

Moze Twoja chusta tez trafila na chustomame z forum i sie znajdzie! Trzymam kciuki!
    Gad 2011

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

To wpisz wszystkie miasta w których byłaś i będziemy szukać

Ja też kiedyś usiadłam na ławce w parku na Jade Royal, wstałam i poszłam. Jakaś dziewczyna biegła naprawdę kwała drogi żeby mnie dogonić. Miałam ochotę ją wycałować ze wdzięczności
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

życzę, żeby się znalazła
    ja kiedyś szukałam jednej w całym mieszkaniu, przekopałam wszystko, odnalazła się... w samochodzie (M do reklamówki wpakował, żeby się nie wybrudziła)
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Chustomanka Awatar wrotka
    Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miss_kumcia Zobacz posta
    Mialam podobna sytuacje z pieluszka wielo pozostawiona we wroclawskiej Ikei. Mialam farta niesamowitego,bo sie odnazla dzieki dziewczynie z forum

Moze Twoja chusta tez trafila na chustomame z forum i sie znajdzie! Trzymam kciuki!
    To właśnie zachęciło mnie do napisania o zgubie. Gratuluję odnalezionej pieluszki

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    To wpisz wszystkie miasta w których byłaś i będziemy szukać
    na pewno siedziałam u mamy w Kędzierzynie. Jak tam mi wypadła, to nie ma szans żeby się znalazła. Zaliczyłam też Łódź i Pabianice (tu zorientowałam się, że chusty nie ma). Po drodze byłam też w Częstochowie.

Wiewiórko! bardzo mnie pocieszyłaś, że znalazłaś zgubę
    córa 2011 i synek 2014

Lepiej zapytać się i być głupim przez 5 minut, niż nie zapytać i być głupim przez całe życie

Chustomanka Awatar Georgina
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Mnie kiedyś chusta wypadła gdy szłam obładowana do auta. Wyjechaliśmy na cały dzień. Po dotarciu na miejsce zorientowałam się, że nie mam chusty.
    Po powrocie do domu szok - jest na żywopłocie. Chusta spadła mi na żywopłot. Chusta lniana koloru ciemnozielonego leżała na tym żywopłocie, zmoczona przez deszcz.
    Skakałam ze szczęścia cieszyłam się, że nikt się na nią nie połakomił. Dobrze się zamaskowała

Bubu 7.9.2010

Uprawnienia umieszczania postów