Dziewczyny a takie jeszcze jedno pytanie- czy polecacie (a jesli nie to dlaczego) te chusty ze splotem plociennym? Jakos te zeskosnokrzyzowym do mnie nie przemawia- dla mnie to Typowa narzuta ...
Dziewczyny a takie jeszcze jedno pytanie- czy polecacie (a jesli nie to dlaczego) te chusty ze splotem plociennym? Jakos te zeskosnokrzyzowym do mnie nie przemawia- dla mnie to Typowa narzuta ...
Co masz na mysli piszac "splot plocienny"? Mozesz zalinkowac nad cyzm sie zastanawiasz?
Sa tez chusty skosno-krzyzowe caliem gladkie, w jednym kolorze.
A. 02.2010, T. 06.2012
http://allegro.pl/show_item.php?item=3024970009
Np cos takiego. Jako pierwsza chuste wole kupic cos tanszego- jakny sie maly nie przyzwyczail to nie bedzir mi szkoda ...
A te ze splotem skosnokrzyzowym to nie podobaja mi sir dlatego ze sa kolorowe tylko chodzi typowo o wyglad- taka gruba i jakas taka ...
Takiej jak ta zalinkowana to bym nie kupiła...
I nikomu nie polece
Bo w takim przescieradlowym materiale jest po prostu nie za wygodnie...
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
A jaka polecasz?? I tak zeby cena byla rozsadna![]()
Zdecydowanie skosnokrzyzowa
Najlepiej nie za grubą, pasiasta natibaby, lenny lamb, little frog (kolejność przypadkowa) byłaby myślę dobra
Zaloz temat w dziale kupię, okresu wstępnie kolory, cenę i czekaj na oferty
Na pewno się jakieś pojawia.
A ze skosnokrzyzowa chusty jest tak że jak ci nie podejdzie to na pewno się potem sprzeda![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
SKOŚNOKRZYżOWE firm: almelle, azimi, nimar, little frog, nati, lenny lamb - używki poniżej albo troszkę powyżej stówki można nawet dorwać - i za tyle samo sprzedać jakby coTaka za 60zł się potem max za 20 sprzeda a co się nawkurzasz to Twoje... Ja mam w celach pokazowych 5metrów flaneli do porównania dla nieprzekonanych do "wydatku"
Nie kupuj niczego co jako nowe kosztuje mniej niż stówę - serio, to jak koszulki za 3zł z marketu versus taka za 6zł uzywana z lumpka dobrej firmy...
Aaaa mozesz kupić jeszcze jakiś żakard (w sensie wzorek) ale też dobrej, chustowej firmy, tudzież chustę tkaną diagonalnie czyli skośnie np starego, używanego girasolai zasadniczo do tego się wybór ogranicza przy pierwszych chustach które mają służyć do noszenia
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Dziewczyny dobrze pisza- nie kupuj czegoś zbyt taniego, bo się zniechęcisz- bedzie Ci trudno zawiązać, a przede wszystkim- dociągnąc, chusta bedzi piła w ramiona itp.... Duzo lepiej kupić uzywaną, za podobną cenę, a dobrej firmy. Tutaj na forum, dziewczyny sprzedają cudeńka w dobrej cenie.![]()