Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: zgubiłam chustę

Chustomanka Awatar wrotka
    Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie zgubiłam chustę

nie wiem czy nadaje się to bardziej do wątku pesymistycznego, czy może do "co głupiego zrobiłam swojej chuście".

Zgubiłam chustę. Nie wiem jak to się stało. Nie wiem gdzie, ba! nawet nie wiem w jakim mieście! Bo miałam czas wyjazdowy dość mocno. Może z wózka mi wypadła (to najbardziej prawdopodobne, w końcu wózki są złeeeee )

Była to kółkowa Nati Nepal. Skrócona przez moją krawcową z dwiema nitkami na zewnątrz.

Powiedzcie, że głupia jestem, ale ja chyba mam nadzieję, że jakimś cudem, przypadkiem natknę się na nią, może gdzieś w domu, chociaż przeszukałam całe mieszkanie, każdy kątek.
    Nadzieja umiera ostatnia...
    córa 2011 i synek 2014

Lepiej zapytać się i być głupim przez 5 minut, niż nie zapytać i być głupim przez całe życie

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

miałam podobny przypadek...
    nadzieja umiera ostatnia
    latem gzieś mi wsiąkła kółkowa z brązowego sweet place. przetrzepałam całe mieszkanie- stwierdziłam że chusty nie ma. Pamiętam jak ją woziłam w wózku na wszelki wypadek, pomyslałam ze zapomniałam pewnie wziąść i ktoś mi ukradł. Minęło pół roku albo i dalej i grzebię w torebkach i myślę do której by tu się do szpitala spakowaćOtwieram tą którą wybrałam- a tam moja chusta kółkowaWycałowałam ja na powitanie. Przez te ponad pół roku nie przyszła mi na myślrzydałaby mi sie kółkowa. Myślałam tylko o tym gdzie jest.
    Nie trać nadziei
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustoholiczka

Domyślnie

nie trac nadziei
    Pierwsza nadzieja to taka ze masz ja gdzieś w domu, aucie (tam zawsze mam wiele skarbów zapomnianych)
    druga to taka że,
    wątek należy rozruszać bo jeśli ja zgubiłaś i znalazła ją jakaś osoba z forum to jest szansa że wróci do Ciebie.
    nawet jesli bys ja zgubila to spora część ludzi nie wie po co "to jest" więc nikt oprócz zainteresowanych chustonoszących by się tym nie zainteresował.

A może byłaś u lekarza z dzieckiem i tam zostawiłaś?
    Kiedyś tak zrobiłam i po 2 dniach chusta czekała na mnie w rejestracji

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

sa jescze szanse ze jakas forumka znajdzie i zwroci

A. listopad 2012

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Mialam podobna sytuacje z pieluszka wielo pozostawiona we wroclawskiej Ikei. Mialam farta niesamowitego,bo sie odnazla dzieki dziewczynie z forum

Moze Twoja chusta tez trafila na chustomame z forum i sie znajdzie! Trzymam kciuki!
    Gad 2011

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

To wpisz wszystkie miasta w których byłaś i będziemy szukać

Ja też kiedyś usiadłam na ławce w parku na Jade Royal, wstałam i poszłam. Jakaś dziewczyna biegła naprawdę kwała drogi żeby mnie dogonić. Miałam ochotę ją wycałować ze wdzięczności
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

życzę, żeby się znalazła
    ja kiedyś szukałam jednej w całym mieszkaniu, przekopałam wszystko, odnalazła się... w samochodzie (M do reklamówki wpakował, żeby się nie wybrudziła)
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miss_kumcia Zobacz posta
    Mialam podobna sytuacje z pieluszka wielo pozostawiona we wroclawskiej Ikei. Mialam farta niesamowitego,bo sie odnazla dzieki dziewczynie z forum

Moze Twoja chusta tez trafila na chustomame z forum i sie znajdzie! Trzymam kciuki!
    To właśnie zachęciło mnie do napisania o zgubie. Gratuluję odnalezionej pieluszki

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    To wpisz wszystkie miasta w których byłaś i będziemy szukać
    na pewno siedziałam u mamy w Kędzierzynie. Jak tam mi wypadła, to nie ma szans żeby się znalazła. Zaliczyłam też Łódź i Pabianice (tu zorientowałam się, że chusty nie ma). Po drodze byłam też w Częstochowie.

Wiewiórko! bardzo mnie pocieszyłaś, że znalazłaś zgubę
    córa 2011 i synek 2014

Lepiej zapytać się i być głupim przez 5 minut, niż nie zapytać i być głupim przez całe życie

Chustomanka Awatar Georgina
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Mnie kiedyś chusta wypadła gdy szłam obładowana do auta. Wyjechaliśmy na cały dzień. Po dotarciu na miejsce zorientowałam się, że nie mam chusty.
    Po powrocie do domu szok - jest na żywopłocie. Chusta spadła mi na żywopłot. Chusta lniana koloru ciemnozielonego leżała na tym żywopłocie, zmoczona przez deszcz.
    Skakałam ze szczęścia cieszyłam się, że nikt się na nią nie połakomił. Dobrze się zamaskowała

Bubu 7.9.2010

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrotka Zobacz posta
    nie wiem czy nadaje się to bardziej do wątku pesymistycznego, czy może do "co głupiego zrobiłam swojej chuście".

Zgubiłam chustę. Nie wiem jak to się stało. Nie wiem gdzie, ba! nawet nie wiem w jakim mieście! Bo miałam czas wyjazdowy dość mocno. Może z wózka mi wypadła (to najbardziej prawdopodobne, w końcu wózki są złeeeee )

Była to kółkowa Nati Nepal. Skrócona przez moją krawcową z dwiema nitkami na zewnątrz.

Powiedzcie, że głupia jestem, ale ja chyba mam nadzieję, że jakimś cudem, przypadkiem natknę się na nią, może gdzieś w domu, chociaż przeszukałam całe mieszkanie, każdy kątek.
    Nadzieja umiera ostatnia...
    ale mi przykro, ja bym się zaryczała serio!
    ale wiesz co moja kolezanka tez zgubiła ostatnio i tez nie ma pojecia jak to zrobila

Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martekle Zobacz posta
    ale wiesz co moja kolezanka tez zgubiła ostatnio i tez nie ma pojecia jak to zrobila
    Mój mąż nie mógł uwierzyć jak mogłam zgubić tak wielki (i tak drogi) kawał szmaty...
    córa 2011 i synek 2014

Uprawnienia umieszczania postów