Oj to znowu ja - był całkiem niedawno wątek o siadaniu dziecka w literkę W. Nie umiem znaleść - już szukałam wszędzie!
Oj to znowu ja - był całkiem niedawno wątek o siadaniu dziecka w literkę W. Nie umiem znaleść - już szukałam wszędzie!
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Dziękuję bardzo!![]()
Kacper 2016 - Paskud
szukam porad na temat nośna chusta , chce kupic cos dla klocuszka a nie wiem co wybrac.Szukaj mi wiele nie pokazuje uprzejmie prosze.
A. listopad 2012
Ktoś kiedyś szył przyborniki duże, które najpierw mogly slużyć jako maty do zabawy dla maluch, potem jako ćwiczenie małej motoryki, miały pełno guzików, zameczków, rzepów, a na końcu mogły słuzyć jako przybornik dla dzieczynki do wieszania gumek, spinek i chowania skarbów. Nie umiem tego znaleść, Bardzo mi zależy.
To było prawie rok temu...
A nie mam możliwości pisania tematów w HM.
Kacper 2016 - Paskud
Ja szukaja nie kocham- więc prosze pomóżcie mi znaleźć wątki o prezentach komunijnych![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Poszukuję wątku o niejadkach, wie może ktoś gdzie znajdę?
Synek ma focha na jedzenie od miesiąca![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
byl taki watek w ktorym bylo o termosach takich malych, do szkoly. ktore sa dobre a ktore nie bardzo. kojarzycie cos takiego?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Proszę o wszelkie namiary na odpowiedni wątek o myciu zębów niemowlaka, od kiedy, czym i jak. Mamy 6 zębów i kurcze nie wiem, co z tym.
bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu wątku o sprawdzonych torbach do wózka. Niedawno był odkopany na forum,ale teraz jakoś nie mogę go znaleźć.
Jest jakis watek basenowy dla dzieci? O nauke plywania mi chodzi, jaki stroj, klapki itp.?
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Szukałam wątku o Pozytywnej Dyscyplinie i zabłądziłam tutaj. Czy powstał w końcu taki wątek? Jest może tutaj ktoś po warsztatach?