Szukam postów o żwirkach dla kota![]()
Szukam postów o żwirkach dla kota![]()
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Ten?
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Gosiu, koleżanka tutejsza?
moze bilet do Grand Opera House? Ulster Orchestra? Zabieg u lokalnej /polskiej kosmetyczki? Jeśli blisko mnie to mam cudowna dziewczynę od tajskiego masażu. Może noc w jakimś super klimatycznym miejscu ukrytym wśród dzikich irlandzkich łąk? Mam akurat obok siebie cos takiego, z sauna na dworze i cała resztamoże noc w super luksusowym domku na drzewie nad oceanem? Tez blisko mnie
![]()
M 2010HM 2019
F 2012
"W głębi kontinuum" to taki klasyk, wg mnie super na początek, albo "Więź daje siłę".
A. VI 2014
Sowo a czy pamiętasz jaka jest różnica miedzy dwoma wydaniami tej książki, czy bez różnicy bo ja kompletnie nie pamietam.
Widzę ta z mamą i 2 dzieci i druga jakby turkusowa z malym czarno bialym zdjeciem
A która pozycja jeszcze na sam początek jest dobra?
Czy Mądrzy rodzice nie jest lepsza? (Tylko chyba niedostępna bo sama mialam ksero...) tzn używane są w Polsce ale u mnie nie ma żadnych niestety...
Ja nigdy nie przebrnęłam przez te klasyki, nudne jak flaki z olejem były dla mnie, za to "Księga Rodziciekstwa Bliskości" Searsów wydaje mi się całkiem fajna na prezent dla rodziców pierwszego dziecka.
„Mocno mnie przytul” Gonzaleza, wg mnie najlepsza na początek![]()
Marcysia'13 Janka
'18
Albo Rozwój psychiczny dziecka 0-10.bardziej mi pomogła zrozumieć dzieci, nie oskarżała mnie jako matki, reszta książek mnie dobiła
Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
Jest gdzies watek o prezentach ślubnych ?bo nie moge znalezc ….
Skickat från min iPhone med Tapatalk
A. i J. (23-06-2010)
A ja szukam wątku o mufinkach - chyba był taki?
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Szukam wątku z polecanymi sklepami papierniczymi online i nie mogę znaleźć. Poratujecie?
Antoni III.2013i Magda VI.2015
K. VIII 2011 i P. VIII 2014