dzień dobry,
ja tylko to chciałam powiedzieć, ze jestem nowa, że baaardzo chcę chustować i ze mam kochanego prawie półrocznego synka.
no to się przywitałam![]()
dzień dobry,
ja tylko to chciałam powiedzieć, ze jestem nowa, że baaardzo chcę chustować i ze mam kochanego prawie półrocznego synka.
no to się przywitałam![]()
hej hej!!!! ja mam półroczną córeczkę. a próbowałaś już motania?
![]()
Luśka 2008, Szef 2011
witaj serdecznie![]()
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
Witamy![]()
Anita - mama Marcina (06.2002), Mateusza (08.2003) i Macieja (07.2008).
WitamJak się cieszę, że pojawia się nowa osoba w Poznaniu
![]()
mam elastyczną gabi, ale chce ją sprzedac, bo maly brzdąc ma 9 kilo i jak go zawiążę, to tak mi skacze, sprężynuje, że ramiona bolą, jak był mały to go po domu nosiłam, ale na dworze jeszcze nie był w chuście. teraz szykuję się do zakupu nati, ale boję się lata i upałów. dzięki za powitanie!
już od urodzenia malucha się do cafe wybieram i zajechac jakoś nie mogę, teraz te z wybywam, ale licze na kwiecien i już się doczekac nei moge. więc mam nadzieję do zobaczeniaZamieszczone przez zakrecona_pchelka
![]()
witaj!
witaj!!![]()
Witaj![]()
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Witaj witajżyczymy miłego czytania, pisania i noszenia
![]()
http://edu-mata.blogspot.com/
https://www.facebook.com/EduMatablogspotcom/
Syn Pierwszy - 06.2007 r.
Syn Drugi - 10.2008 r.
Córka Pierwsza - 03.2014 r.
Córka Druga - 04.2018
Witaj![]()
Witaj - wielu radosnych chwil noszenia życzę![]()
Szymon - moje kwietniowe słońce
Cześc, dzieńdobereknie bój się lata, tylko myśl o nadchodzącej wiośnie - idealnej porze roku na chustowanie
![]()
czesc, jak miło że tyle osób mnie wita! juz nie mogę doczekać się chustowania w tkanej chuście![]()
witajcie!
![]()
miłej przygody z chustowaniem!
![]()
lata i upałów się nie obawiaj..ja moją chuścioszkę nosiłam całe lato(i nie tylko) w Nati![]()