Poproszę o zamieszczanie recenzji chust Baby-Doo tkanych splotem diamentowym![]()
Poproszę o zamieszczanie recenzji chust Baby-Doo tkanych splotem diamentowym![]()
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
Na świeżo,bo potem skleroza mnie zje.
Kolor cudny,Babie Lato,miękkość idealna i to od początku.
Testy na 10kg,16 kg i krótko (bardzo) na 23kg
10 kg nosi normalnie,dobrze,po godzinie miałam już dość,zważywszy jeszcze na mój bagaż przedni. Po tym czasie czułam już bolące ramiona,chusta nie pracuje tak jak moje wcześniejsze chusty i to jest jedyny minus. 16 kg i 23 zawiązałam z ciekawość i tu już sama waga dzieci mnie powaliła,ale nośność jak dla mnie ok.
Ogólnie daję ocenę 4+
dla noworodka miodziona 6
I dziękuję za możliwość testowania.
od 18 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Lila szalona kobieto, w ciąży i na prawie 6 latku i 3 latku chusty testujeszi pozazdrościć kondycji
![]()
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
Dziękuje za możliwość testowania chusty.
W sumie zawiązałam 3 razy i to na króciutko moja świerzynke chustową ,waga piórkowa niecałe 4 kg, niestety nie zawiązałam weteranki wagi ciężkiej 20kg -po cc boje sie jeszcze, chociaż ona bardzo chciała i mówiła że kolory boskie,zazdrościła siostrzyczce.
Chusta jest mieciutka jak kaczuszka, kolory ma super energetyczne(Babie leto), pozostałe chusty tez mają piękne kolory(próbki) , nawet Rouge mi sie podobała chociaż na zdjęciach wyglądała na mocno różowa.
Chusta fajnie sie mota i dociaga, chociaz córcia po 20 minutach pragneła jeść i musiałam wszystko rozmontowywać.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Ależ ja Wam zazdroszczę, że się na testy załapałyścieO foty upraszam!
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl