Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: Różnorodne czy jednakowe pieluchy? Jak lubicie?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aniaszew
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ha Ha . U mnie jednolita zastawa na stole obowiązuje. Tylko dzieci mają swoje ulubione talerzyki w różnych wzorach. Natomiast co do pieluszek, to lubię kolorowo. Mam przeróżne wzory i kolory. Staram sie nie powtarzać, jak mam jedną żółta to juz drugiej nie kupię. W moim koszyku totalny misz-masz. Różne wzory ,kolory, firmy.Są zarówno kieszonki, jak i SIO,AIO, otulacze i formowanki. I uwielbiam sobie wybierać , przebierać.
    Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012

Blog http://aniaszew.blox.pl/html

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Różnorodnie, choć mam głównie otulacze, głównie Flipy, w różnych kolorach i na rzepy, oraz napy, poza tym mam 2 ImseVimse rozmiarowane i po dwa razy po dwie kieszonki różnych firm.

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

ja mam jednej firmy wzory różne i tylko żabki podwójne,ale pozostaję wierna marce

ot:co do zastawy to mamy jednakowe,zarówno talerze jak i sztućce,ale to tylko dlatego,że kupowaliśmy na nowe,wspólne mieszkanie,a nie mieliśmy nic
    Gad 2011

dianek
    Guest

Domyślnie

zdecydowanie różnorodnie
    chyba wszystkiego próbowaliśmy - dostosowujemy do potrzeb (a one się zmieniają dynamicznie)

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Różne. Inne na spacery, inne po domu, inne na noc i wzorami też różne, chociaż mam jeden kolor, który mi się powtarza, ale pieluszki różne, flip i aio bumgeniusa

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

zdecydowanie rózne- rózniaste. choć te max przypadające do gustu w kilku egzemplarzach występują. tak, jak pisały dziewczyny- różne chciejstwa, nastroje i okazje, ale tez dzić rosnie i z czasem 'inne' stają się najwygodniejsze

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Ja wcześniej lubiłam różności w stosiku,ale ostatnio zauważyłam,że stosik mi się ujednolica i chyba taka opcja bardziej i mi i małej odpowiada

Uprawnienia umieszczania postów