-
Chustonówka
ja też mam trochę chaos w pieluchach, bo chciałam różnych opcji spróbować i znaleźć coś pasującego. I teraz mam różne, ale używam głównie formowanek z otulaczami, pulowymi lub wełnianymi. Zbyt duży wybór powodował, że stałam przy przewijaku, dziecko fikało nogami, a ja myślałam. Analizowałam czy będzie może wkrótce spał - coś chłonnego, czy będzie turlał się po podłodze, więc coś wygodnego na brzuszku, czy wychodzimy, więc coś pokazowego w razie wu
Teraz jest mi lepiej. Zresztą przyznam, że mój mąż nie ogarniał tego chaosu i niejednokrotnie zdarzyło mu się włożyć IB w otulacz pul, a formowankę założyć w ogóle bez otulacza. Ułatwiłam więc sobie i jemu 
a jeśli chodzi o rachunki za wodę i ścieki, to u mnie w sposób widoczny wzrosły wraz z wielo. Płacę co dwa miesiące, więc widzę to na bieżąco. Więc cała ta ideologia z ekonomią, ekologią i w ogóle jak dla mnie mało realna. Nie, żebym rezygnowała z wielo, ale traktuję to raczej jak hobby na wychowawczym, niż tanie, zdrowe i dobre dla świata.
Ostatnio edytowane przez domimi ; 20-02-2013 o 13:41
Uprawnienia umieszczania postów