Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: co dam radę zawiązać z 3,2 m ?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar malgos
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie co dam radę zawiązać z 3,2 m ?

Jestem wysoka i szczupła (170 cm, rozmiar "góry" 36/38, raczej bardziej w kierunku 38). Rozważam zakup pierwszej krótkiej chusty i mam pytanie, co dam radę zawiązać z 3,2 m ?

W szczególności czy dam radę zawiązać - kangurka na maluszku z węzłem pod pupą?
    plecaczek prosty z węzłem pod pupą/węzłem z przodu?

co jeszcze?
    M&M 2006 , M 2009, M 2013, M 2017

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak na sto procent to Ci nie odpowiem, ale myślę, że kangurka z maluchem na pewno, plecak prosty normalny też powinno się dać, przynajmniej jak dzieć nie będzie zbyt duży, prosty z węzem pod pupą na sto procent i zawsze. No i biodro zapewne też.
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Siodełko proste na biodrze z węzłem płaskim

Chustofanka Awatar a8ii
    Miejscowość
    Karniowice/Chrzanów

Domyślnie

Ja mam co prawda 3,6, ale ze sporym zapasem wiążę z tego plecak prosty, kangurka, na biodrze (wszystkie rodzaje) i pojedynczego X-a. Masz naprawdę dużo możliwości

Chustofanka Awatar soh
    Miejscowość
    Japonia

Domyślnie

Ja mam 3,5m (ciachalam sama) i uwielbiam te dlugosc: plecak prosty, z moim 8 miesieczniakiem wyciagne tybetana jesli dobrze podociagam, na szybko z przodu to siodelko z pentelka, kangura jak na dluzej i w sumie wiecej nie potrzeba Z 3,2 to wszystko poza tybetanem pewnie by poszlo
    Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)

Uprawnienia umieszczania postów