Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Spóźnione Dzień dobry :)

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie Spóźnione Dzień dobry :)

Witam na Forum

Uprzejmie przepraszam za spóźnioną prezentację. Na usprawiedliwienie mogę jedynie napisać, że moje dziecko nie uznaje drzemek, dlatego na forum bywam zwykle na krótko i staram się czytać tylko bezpośrednio interesujące mnie posty. Jeszcze troszkę się tu gubię. Dopiero dziś odkryłam ten wątek...

Jestem mamą trzymiesięcznej Oliwki. Noszę w chuście, a może bardziej próbuję nosić, od dwóch miesięcy, czyli momentu wyjścia ze szpitala. Różnie z tym bywa. Nie wiem czemu chusta kojarzy się mojej Córce z ssaniem cyca i szybko musimy się z niej rozplątywać - bo jak Oliwka czegoś chce, to natychmiast

Pieluchujemy wielorazowo, zaczęłyśmy trochę ponad temu tydzień temu i poszło bardzo gładko Żałuję, że tyle czasu zwlekałam z rozstaniem z pampersami.

Zawodowo zajmowałam się finansami, ciąża wszystko zmieniła. Po urlopie macierzyńskim zajmę się raczej branżą dziecięcą, choć jeszcze nie do końca mam sprecyzowane plany. Zobaczymy, co to będzie.

Z wykształcenia jestem psychologiem dziecięcym (niepracującym jednak w tym zawodzie), dlatego wszystkie aspekty związane z rodzicielstwem bliskości oraz wychowaniem Dzieci w poczuciu miłości i szacunku są dla mnie bardzo ważne. To Forum jest na pewno skarbnicą wiedzy na ten temat oraz świetnym miejsce, żeby porozmawiać o wspólnych przeżyciach z innymi Rodzicami.

Jeszcze raz serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez margolcia ; 19-02-2013 o 15:53 Powód: Błąd ortograficzny

Chustomanka Awatar tytanowa@
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Hurrra! Witaj!!
    Nie wiedziałam, że jesteś psychologiem dziecięcym! To ci dopiero Rozgość się na forum, niech służy

Hey ho! Let's go!
    miluni.pl

Domyślnie

Witaj
    Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witamy kolejną psycholożkę na forum.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tytanowa@ Zobacz posta
    Hurrra! Witaj!!
    Nie wiedziałam, że jesteś psychologiem dziecięcym! To ci dopiero Rozgość się na forum, niech służy
    Za bardzo się nie ujawniam. Zdobyta wiedza jedynie teoretyczna nie daje mi prawa się takowym mianować, a do pracy jakoś nie czułam powołania bez doświadczenia przynajmniej z własnym macierzyństwem.

Chustomanka Awatar wiki100
    Miejscowość
    Lublin jeszcze

Domyślnie

WITAJ
    Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012

Chustomanka Awatar Linus
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

witaj!
    a karmić w chuście przecież też można, po co się rozplątywać?

Uprawnienia umieszczania postów