U NATI pojawiła się wyprzedać chust z merynosem. Kupuje ktoś coś?
Ja się spłukałam strasznie i teraz żałuję, bo coś bym wzięła może na przyszłość...![]()
U NATI pojawiła się wyprzedać chust z merynosem. Kupuje ktoś coś?
Ja się spłukałam strasznie i teraz żałuję, bo coś bym wzięła może na przyszłość...![]()
uUU szkoda, że zupełnie nie moje kolory.
Szczerze? Jak dla mnie ceny szału nie robią...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ja dzięki tej promocji zaoszczędziłam 75zł i nie uważam, aby to było małoa chustę i tak chciałam kupić.
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Niektóre rzeczywiście piękne (grafitowe jelonki na przykład i to jeszcze są w okazji cenowej...). Ale ile jest sensu kupowac merynosa jak wiosna i lato idą...? Czy ja z racji bycia pół-laikiem po prostu nie wiem czegoś o merino i jego użyteczności w ciepłe pory roku...?![]()
Elfy żółty-błękit wg mnie też sa najpiekniejsze, ale mam szlaban na Nati do końca miesiąca.![]()
Czytałam na forum, że wełna dobrze się sprawdza w lato - jak mi nie podejdzie to poczeka do jesieni/zimy i też będzie używana![]()
Dla mnie szczerze mówiąc nie ważny był skład - chciałam elfya wełenki jeszcze nie mam więc wzięłam te.
IMHO takie wełny najfajniej się sprawdzają wiosną/jesienią - zimą i tak chustuje się albo po domu albo pod kurtką i wtedy "ciepłość" chusty nie ma takiego znaczenia, dla mnie wełny są naj właśnie jak na dworze jeszcze stosunkowo chłodno, ale już powoli wychodzi się z kurtek albo chustuje się na polary/grubsze bluzy. A czy na cieplejsze pory roku? W wełnainym pasiaku natkowym bym nosiła i latem, w żakardzie raczej nie (te, z którymi miałam do czynienia, były raczej zbite, ale to zależy od wzoru i edycji, np mea chyba cieńsza od pancy - zawsze można dopytać w natibaby)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
wełny nati są zbyt ciepłe na lato, moim zdaniem
w katji wełnianej, w aare dawalo się nosić, ale w grecji czy miasteczku - no way - za gorąco
Jul dobrze pisze, że na wiosnę/jesień będą dobre. Tak od końcówki sierpnia dla mnie![]()
no ale nie bez powodu to teraz jest wyprzedażJesienią nikt by jej nie robił
2 + 7 (2005-2018)
Dinofun czy Vintage to dość cienkie chusty. Kaszmiry też są ciensze. Reszta wełenek jest grubości podobnej do Japana indygo, którego wiele z Was kupiło.
kurczę, chciałabym jelenie i na czarno farbnąć![]()
aj, zeby te jelenie pozostaly jasne, a reszta czarna, to by pikna byla!
dokładnie. albo chociaż szare. a jak tu równomiernie złapie.. ?