Czy wypada w prezencie kupić używaną chustę dla nowicjuszki??? wieecie... rodzi się dziecko znajomej i chcemy jej sprezentować chustę... używane są złamane i lepiej się motają... ale czy to wpada czy moze lepiej kupić nową?
Czy wypada w prezencie kupić używaną chustę dla nowicjuszki??? wieecie... rodzi się dziecko znajomej i chcemy jej sprezentować chustę... używane są złamane i lepiej się motają... ale czy to wpada czy moze lepiej kupić nową?
Gdybym miała dostać dobrą złamaną chustę, na której lepiej by mi się uczyło i dociągało to wolałabym dostać złamaną niż nową, zwłaszcza jeśli byś mi wytłumaczyła dlaczego używana jest lepsza![]()
Ja bym wolała dostać nową i nad nią" popracować". Osobiście bym używanej nie dała w sytuacji, gdy ma to być prezent z okazji narodzin dziecka.
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Jak bym dziś urodziła drugie dziecko to bym chciała używaną złamaną chustę.
Jak to pierwsze dziecko to wszystko chce się mieć nowe - taki fiołprzynajmniej obserwuję go na wielu osobach
![]()
Myśle,ze jednak nowa. Tylko wyjaśnij, ze będzie potrzebowała złamania żeby sie mama nie zniechęciła![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ostatnio znajoma prosiła mnie o pośrednictwo w zakupie 2 chust dla 2 jej przyjaciółek będących w ciąży. Od razu napisała, że chce używane - w myśl zasady, że z chustami jest jak z winem - im starsze, tym lepszeI kupiłyśmy właśnie używane.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Tylko dopytaj sie, bo jak ktos nie przepada za pasiakami (jak ja) to nie bedzie zachwycony, oglednie mowiac![]()
Ja bym nie byla.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014