woow ciekawe czy było tez widoczne to, że jest dostępny w all products czy trzeba wejść w daną chustę żeby zobaczyc czy cos jest wolne...
było w all! Przecież nie wchodzę co chwila na każdą chustę z osobna![]()
Ta gradacja to od rana wisi. Może jakieś porządki w magazynie robią i znaleźli?
Albo ktoś odesłał? Kiedy ten błękitny knot był w sprzedaży? Wie ktoś?
ja też tak kiedyś weszłam i zobaczyłam kilka reserved, ale ani jeszcze na oschochorobe nie zapadłam, ani nie wiedziałam, o co kaman.. reserved to reserved i wyszłam
gratulujeserce mnie nie boli na szczęście, bo średnio mnie ten wzór, ale pewnie gdybym trafiła - to też bym klikała, i tak
bo gdybyś napisała, że np. różyczki nova...![]()
O matko, a gdyby to były różyczki noelto bym chyba z wrażenia...
nie dało się nie klikać - to już przyzwyczajenie
no mi też ten wzór nie jakoś specjalnie, ale zobaczymy jak przyjedzie do mnie i otworzę - jeszcze żadnego błękitu nie mam, więc pewnie zostanie
![]()
Gentian był w letnim preorderześliczny jest, miałam
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
No ja stawiam na porządki
Gentian to chyba w przedsprzedaży był, tak mi się coś wydajepotem coś dodrukowywali jeszcze, więc to chyba z dodruku.
I 5! No aleś trafiła
też zacznę sprawdzać, a nóż widelec
edit:
Tylko ja nie wiem czy to jest 100% błękit, tam się chyba niebieski z zielonym jakoś przeplatają, z tego co pamiętam ze zdjęć.
strasznie mi się podobał na zdjęciach Zoany![]()
Właśnie i ten rozmiar - idealnie
I cena całkiem normalna - 92 funty, a za erosa 5 dałam 106choć to i to bawełna. To nie Ceo tylko ten błękitny
i to mnie cieszy, bo mam już szarego didka, więc nie potrzebuję więcej szarości
Mam nadzieję, że zaraz nie dostanę maila, że to jakiś błąd i chusty nie ma
Kurczę, głupi to ma szczęście![]()
Gentian ma nitkę jasno fioletową jak w islay i zielona razem dają efekt turkusu. Na pewno nie jest błękitny.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)