imponujące przedstawienie
witaj serdecznie!
ps. mam sentyment do Krakowa z czasów studenckich, zazdroszczę Ci tego miasta![]()
imponujące przedstawienie
witaj serdecznie!
ps. mam sentyment do Krakowa z czasów studenckich, zazdroszczę Ci tego miasta![]()
mama przedszkolaków
Eh, ja kocham to miasto miłością beznadziejną i nie potrafię sobie wyobrazić mieszkania gdzie indziej... Niestety ostatnio coraz trudniej tu żyć, szczególnie z małym dzieckiem, ze względu na ogromne zanieczyszczenie powietrza (położenie w dolinie skutecznie uniemożliwia cyrkulację). Przez większość jesieni/zimy/przedwiośnia alarmujące stany powietrza i zakaz wychodzenia z domów kobiet w ciąży, dzieci i osób starszychCały czas mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni albo trzeba będzie uciekać gdzieś w góry...
Dziękuję za powitanie dziewczyny!![]()
Witaj!
Ja też na początku przy córci nie znałam tego forum, nadrabiam teraz z synkiem, myślę że i ty nadrobisz przy drugim dziecku
I tez mam nadzieję, że w takim pięknym historycznym mieście jakim jest Kraków będzie kiedyś zdrowiej.(Prawdę mówiąc nie wiedziałam, że jest tak źle).
Ale przynajmniej dziecko noszone nie wdycha spalin prosto w nos![]()
Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012
niestety wiem o czym piszesz, mieszkam w Beskidach 80km od Krakowa, góry mamy piękne ale co z tego... ostatnio wszedzie było glośno, ze u nas zanieczyszczenie powietrza większe niz nad Krakowem, ludzie palą śmieciami w piecach a miejscowosci leżą głównie w dolinach.... czyli nawet w górach nie jest lepiej;(
a Kraków to KrakówAch!
![]()
mama przedszkolaków
witam z Podhala, zapraszam na kawkę jeśli będziesz w okolicy Nowego Targu