Dziewczyny, czy ktoras nosila w kolkowej RockingBaby sling? Jak w niej nosi? Jakie to jest ramie?
Ja nie nosiłam, ale przerabiałam taką.
Plusy
- bawełna lekko elastyczna
- wąskie ramię (ja osobiscie takie lubię - ale to kwestia gustu - to jest ramię zakładkowe, ale jednostronne)
- śliczne kolory
Na minus
- podwójna warstwa materiału - chusta jest gruba i cięzko się dociąga
Ale to sa moje subiektywne opinie z "macania" - może dziewczyny, ktore takie mają napisza coś więcej![]()
myszamysiowa ma taką.
widziała kolorek śliczny![]()
kolorki są śliczne, ale ramię ponoć dobrze sprawdzić u kogoś zanim się kupi
też się przymierzałam, ale z powodu tego ramienia spasowałam
mam, lubię ja bardzo, tak jak myra pisała jest gruba, co IMO jest jej zaleta, dziecko nie osiada, nie sprężynuje, jest na stałe przywiazaneramię przerobiła mi myra i był to strzał w 10, kieszeń na końcu ogona to fantastyczny pomysł, no i kolory
![]()
Duży 12.06.2000 i Malutka 09.09.2008.
Mi to ramie akurat pasuje (ja llubie plaskie ramie jak w starych storczach) a bardzo nie lubie zakladkowych typu nati/oppamama. To mi przypasowalo.
Z dociaganiem nie mialam problemow. Hanie nosilo mi sie dobrze ale krotko, bo w ciazy dlugo raczej nie nosze.
kolory ma bajeczne......
mam i lubię)
bardzo mi się podoba i świetnie się nosi)
teraz mam ramię a la spb, postaram sie jutro fotke wrzucic
Duży 12.06.2000 i Malutka 09.09.2008.
Ramię wygląda naprawdę dziwnie, ale jeste o dziwo wygodne. Ja lubię wąskie, bo nie krępują ruchów. Nosiłam już 12kg dziecko i doskonale niosła. Ja miałam len i pieknie się dociągał i nie zjeżdżał. Sprzedałam w zasadzie tylko dlatego, że dla mnie jedank miała zbyt intensywne kolory, wolę jednak stonowane.
w mojej pogoni za nowinkami zakupiłam tę chustę od AgikakakiZamieszczone przez Agakakaka
potwierdzam, ramię wygląda dziwnie, ale jest bardzo wygodne. kolor chusty, akurat jak dla mnie, jest cudny! ogólnie, same +++. aha, moja/Agi chusta jest w 50% lniana.
polecam![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08