Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Ecobambino

Mieszany widok

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Testujemy majtki treningowe córa 2,5 roku i 13kg. Majteczki bardzo ładnie uszyte, mięciutki wkład bambusowy, córa właściwie nocnikowa w pieluszkę siusia tylko podczas spania, w majtki posikuje także nie przetestowałyśmy potopu ale podejrzewam że sporo wytrzymają. Na posikiwanie idealne. Jedno do czego sie mogę przyczepić to mogłyby być odrobinkę szersze w bioderkach bo ciężko się wkładało. Poza tym bardzo fajne
    Dziękuję za możliwość testowania

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Kamilam-dziekuje pieknie za recenzje i zdjecia w akcjiCzy moge je pozyczyc i umiescic na strone fb?
    C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

jasne

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

U nas majteczki testowane na 2 latku. Było w sam raz jeśli chodzi o rozmiar. Cudnie miękkie i przyjemne w dotyku, starannie uszyte. Śliczny wzór
    Niestety też nie mieliśmy okazji przetestować chłonności, bo młody "jak na złość" zupełnie się odpieluchował

Jedyny minus za ściągacze przy nózkach - fajnie jakby były bardziej rozciągliwe.

Dziękujemy za możliwośc testowania.

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

To teraz ja się wypowiem. Testowałyśmy majtki, dziękuję bardzo za możliwość Było to moje pierwsze spotkanie z takim tworem, bo my tylko chinek używamy. Po wypakowaniu bardzo miłe wrażenia - ładne, miłe w dotyku, dobrze wykonane. Lena najpierw obejrzała z każdej strony po czym wskazała na swoją pieluchę i kazała sobie założyć. Wtedy nawet nie widać było prób odpieluchowania. Po zrobieniu siku zaczęła pokazywać na majtki i próbowała je ściągnąć, czyli zadziałało. W pieluchach z frottą wcześniej tak nie robiła. Kazała się posadzić na nocnik i pierwsze oklaski zebrała! Od tamtej pory coś się odblokowało (pewnie zbieg okoliczności) ale zaczęła informować jak ma mokro. Majty pojemne - tak powiem. Szkoda tylko, że tak długo schną no ale coś za coś.

Minusem dla mnie był sposób wkładania. Lena szczupła w biodrach, ale ściągnąć już było gorzej. Nie wyobrażam sobie nakładać ich na dziecię powyżej 12 kilo - Lenki młodszy sąsiad.

Dziękuję za udostępnienie do testów. Zdjęć w akcji niestety brak
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chusteryczka Awatar Ire
    Miejscowość
    Kraków NH, Suwalszczyzna zawsze :)

Domyślnie

Testujący-Milo, rok i 9 miesięcy, 13,5 kg, ale szczuplutki. Tak, jak poprzednicy nie zauważam żadnych wad, majteczki są mięciutkie, przyjemne w dotyku i jak na trenerki to bardzo chłonne, bo nawet przy pełnym siku były z zewnątrz tylko lekko wilgotne. Szkoda że tak długo schną, ale rozumiem że tak być musi. na bioderkach były ciasnawe, ale po zdjęciu nie widziałam odciśnięć na skórze. Myślę że to rozmiar optymalnie na 10-12 kg. Troche większe chętnie potestowalibyśmy jeszcze
    od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
    od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
    od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Testowała majteczki Liwia 22 miesiące,ponad 13kg Niestety zdjęć nie udało mi się zrobić,bo małej majty tak się spodobały,że nie chciała ich zakładać tylko ciągle oglądała auta na nich Raz udało mi się założyć na wyjście,ale niestety mocnego sika nie było tylko leciutkie popuszczenie,mimo wszystko ubranko suchutkie Wykonanie bardzo fajne i dokładne,bambus w środku rewelacyjnie miękki,podoba mi się,że jest po całości,a nie tylko w newralgicznym miejscu,przez co wilgoć lepiej się rozchodzi. Rozmiarówka chyba jednak troszkę przekłamana,bo miałam dość spore trudności,by wciągnąć je małej na pupala,ale jak już się włożyło to leżały jak ulał.W sumie co się dziwić,bo pul jak to pul się nie rozciąga,więc i trudności wystąpiły Ogólnie jestem na tak,gdyby były łatwiejsze w zakładaniu to z pewnością bym kupiła kilka par na drzemki
    Dziękujemy za możliwość testowania.

Uprawnienia umieszczania postów