Nie bylo jeszcze watku a jestem ciekawa jak sie sprawuja![]()
Nie bylo jeszcze watku a jestem ciekawa jak sie sprawuja![]()
Ostatnio edytowane przez spinek ; 10-02-2015 o 21:37
C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012
Dzisiaj przyszły kieszonki, wyglądają bombowo. Zobaczymy jak się sprawująNa razie pralka
Ps. Zaskoczyły mnie wkłady są meeeega długie :O
Ja mam dwie kieszonki od kilku dni - na razie sprawują się bez zarzutu - nie przeciekają - a są bardzo ładne. Rozmiarowo są duże - mój synek prawie 10 kilo a zapinamy na najmniejszy rozmiar i w pasie też prawie na maksa.
Ja mam dwie pieluszki w zwierzece wzorki minkee z "rzutu" z poprzedniego roku i trzy z "rzutu" aktualnego.
Sa to jedne z naszych ulubionych pieluszek. Małż, jak tylko sa wyprane, jedna z nich bierze do przebrania. Lubimy je za miekkosc, wydaja sie byc wygodne i nie ma problemu z wlozeniem wkladu. Jedna pieluszka (starsza) ma na pleckach jedna gumke przy wejsciu dla wkladu i to mi sie podoba. Dla lezacego malucha, jest to na pewno wygodniejsze. No, ale te nowe maja dwie gumki, ale miekkie sa, wiec nie ma problemu.
Wklady chyba jeszcze nie do konca nabraly chlonnosci, bo po drzemce byl przeciek. Za to z innymi wkladami sprawdzaja sie znakomicie, niz nie przesiaka.
Wzory sa boskie! niepowtarzalne!
Starsze pieluszki sa troche wieksze, dlatego nowe bardziej mi sie podobaja, maja zgrabniejszy kroj
Welurek pozostaje mieciusi po wielu praniach i daje fajne uczucie suchosci.
Malz sie wypowiedzial: sa super miekkie, z dobrych tkanin uszyte
Super pieluchy za rewelacyjna cene!
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()