Pokaż wyniki od 1 do 20 z 111

Wątek: od kiedy 2X?!

Mieszany widok

Domyślnie

o matko a ja naprawde chcialam sie dowiedziec bo nie pamietam kiedy starsza wrzucilam w 2X, a tutaj kolejna "wojna" się szykuje.

Czyli zrobie tak jak przypuszczałam, jak mi intuicja i wiedza podpowiada!

Az sie boje jakies kolejne watki zakładac.... bo znowu bedzie ze "ktos cos wie" ale nie powie, albo ze sa mniej lub bardziej wtajemniczeni i musze milczec jak głazy co by Ci nie wtajemniczeni sie nie dowiedzieli jakie to nowe odkrycia sie pojawily Bo ja totalnie nie sledze tego wszystkiego - nie mam na to czasu! Dopiero teraz (dzieki temu watkowi) sie dowiedzialm ze sa jakies wojny o 2X nawet do glowy by mi nie przyszlo...

mi. czyli nieszczesny kangurek do konca zime a potem plecak
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta

mi. czyli nieszczesny kangurek do konca zime a potem plecak
    nie wiem, Aniu
    nie widziałam Was.
    pytałaś jak się organizowały matki kangurowo-plecakowe, to napisałam

u nas o "przodzie" po skończonym 3 mcu (ze względu na ruchliwość i ciekawość świata) mowy nie było

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    nie wiem, Aniu
    nie widziałam Was.
    pytałaś jak się organizowały matki kangurowo-plecakowe, to napisałam

u nas o "przodzie" po skończonym 3 mcu (ze względu na ruchliwość i ciekawość świata) mowy nie było
    moze wreszcie kiedys sie zobaczymy

ja plecaczek bardzo lubie ale nie w zimie ;(
    no ale juz zaraz wiosna - mam nadziej ze ciepla!

Wlasnie zawiazalam tego #$%^&*( kangurka i mam jeszcze 1 pyt techniczne jak to robicie ze pzry normalnym uywaniu rak nie zjezdza Wamten @#$%^&*( motylek??? bo mnie zjezda ...
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

podwijamy (nie podciągamy) rękawki

(składam na pól, na pół, na pół)

spotkajmy się, spotkajmy! im szybciej, tym lepiej

Domyślnie

podwijamy (nie podciągamy) rękawki

(składam na pól, na pół, na pół)
    ale jak tak robie po dociagnieciu to sie "luzuje" ;(
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

to się spotkajmy

Domyślnie

to się spotkajmy

gdzie i kiedy ?

EDIT : dziecko mi puscilo takiego pawia w deklt ze i tak musze je wyjac!@#$%^&*(
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

Domyślnie

andzia330 swoje dziewcze nosilam na wyjscia glownie w elastyku - bo zima byla sroga i tylko w chuscie dawalam rady przez zaspy.
    Ubieralam nas lekko na to elastyk, polar i kurtka. Kazde inne wiazanie wymagalo poprawek lub wiazania jeszcze raz, a elstyk nie - a czesto na wyjsciu musialam mloda wyciagac i nas rozbierac z rzeczy. Elastya wisial sobie na mnie i juz. Wsadzenie i wuciagniecei z elastyka to banal i nie trzba go targac w rece czy torbie.
    I za to polubilam elastyki.
    Przy synu ich nie uzywalam, bo zaczelam go nosci dopiero w 5 miesiacu ( w lecie), ale przy corce super sie sprawdzil.
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

Uprawnienia umieszczania postów