Pokaż wyniki od 1 do 20 z 111

Wątek: od kiedy 2X?!

Mieszany widok

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta

Kasia tez jestem ciekawa co sie zmienilo w kwestii noszenia i dlaczego to tajemnica....?
    dziewczyny, ale to nie do mnie pytanie
    ja jestem tylko szarym żuczkiem forumowym, ja nie mam wiedzy, obserwuję sobie tylko i wyciągam wnioski

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Kasiu, obserwujesz może co ile się pojawiają "przeażające" wątki o 2x?

tak co pół roku chyba, prawda?

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    Kasiu, obserwujesz może co ile się pojawiają "przeażające" wątki o 2x?

tak co pół roku chyba, prawda?
    mam swoje przemyślenia na ten temat i różne teorie ale w sumie nie chce mi się nawet pisać, zaraz będzie kolejna wojna, a po co to?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

i słusznie

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Nie wiem o co chodzi z tajemniczymi "wojnami" i "kto wie to wie", ale ciekawie sie obserwuje jak na tym forum odbywa sie masowe zniechecanie rodzicow do noszenia. Chyba przodujemy w tym jesli chodzi o fora chustowe na swiecie.
    Nic a nic mnie nie dziwi, ze w takim UK, porownywalnym co do liczby ludnosci, nosi coraz wiecej osob, kwitna wypozyczalnie chust, a na angielskim forum ludzie wciaz sie potrafia podniecic nowa chusta i zakladac watki z cyklu "zobaczcie co fajnego do mnie idzie!".
    Mam wrazenie, ze wszedzie indziej noszenie w chuscie to przede wszystkim radosc dla rodzica i dziecka. U nas to specjalistyczna umiejetnosc uwarunkowana kursami i ciaglym strachem "ze cos robie nie tak" wymagajacym KONIECZNIE uspokojenia u EKSPERTA.

Gratuluje doradcom!!!
    A. 02.2010, T. 06.2012

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Nie wiem o co chodzi z tajemniczymi "wojnami" i "kto wie to wie", ale ciekawie sie obserwuje jak na tym forum odbywa sie masowe zniechecanie rodzicow do noszenia. Chyba przodujemy w tym jesli chodzi o fora chustowe na swiecie.
    Nic a nic mnie nie dziwi, ze w takim UK, porownywalnym co do liczby ludnosci, nosi coraz wiecej osob, kwitna wypozyczalnie chust, a na angielskim forum ludzie wciaz sie potrafia podniecic nowa chusta i zakladac watki z cyklu "zobaczcie co fajnego do mnie idzie!".
    Mam wrazenie, ze wszedzie indziej noszenie w chuscie to przede wszystkim radosc dla rodzica i dziecka. U nas to specjalistyczna umiejetnosc uwarunkowana kursami i ciaglym strachem "ze cos robie nie tak" wymagajacym KONIECZNIE uspokojenia u EKSPERTA.

Gratuluje doradcom!!!
    o właśnie! myślę nad tym wątkiem/tematem od wczoraj i cieszę się, że mam już wyrobione zdanie na temat noszenia bo muszę przyznać, że gdybym trafiła tu jako początkująca to uznałabym, że noszenie zwyczajnie szkodzi dziecku (i rodzicom w sumie też) i nie warto nawet zaczynać

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Ananke, sugerujesz, że po wprowadzeniu nowych wymianek już w ogóle nie wiadomo o co chodzi na tym forum?

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta

Gratuluje doradcom!!!
    dziekuje w koncu doradcy musza jakos zarabaic
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

Domyślnie

o matko a ja naprawde chcialam sie dowiedziec bo nie pamietam kiedy starsza wrzucilam w 2X, a tutaj kolejna "wojna" się szykuje.

Czyli zrobie tak jak przypuszczałam, jak mi intuicja i wiedza podpowiada!

Az sie boje jakies kolejne watki zakładac.... bo znowu bedzie ze "ktos cos wie" ale nie powie, albo ze sa mniej lub bardziej wtajemniczeni i musze milczec jak głazy co by Ci nie wtajemniczeni sie nie dowiedzieli jakie to nowe odkrycia sie pojawily Bo ja totalnie nie sledze tego wszystkiego - nie mam na to czasu! Dopiero teraz (dzieki temu watkowi) sie dowiedzialm ze sa jakies wojny o 2X nawet do glowy by mi nie przyszlo...

mi. czyli nieszczesny kangurek do konca zime a potem plecak
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Frezis
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

całe życie się człowiek czegoś uczy...
    Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupy I jeszcze kupa zmartwień...

Franek (Kako) 02.02.2008
    Krysia (Izia) 26.10.2009
    Janek 30.07.2014

www.wysokipoziomcukru.pl
    www.dalekiswiat.pl
    zdjeciarka.blogspot.com

Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...

Uprawnienia umieszczania postów