-
Chustoholiczka

Zamieszczone przez
jborowa
taką tyci-tyci.
nooo
z tego tez powodu od kilku tygodni kokadi kakdu są dostępne, o dziwo teraz ich nikt nie kupuje, ptaszki brązowo/zielone, co jakiś czas gwiazdki czarne, wiszą przez kilka dni.... Ciekawe czy dotkają ptaszki fioletowe ....?
-
Chustopróchno
-
Chustopróchno
Kokadi tkają w Turcj?
No to przerąbane mają, przepisy celne tam są masakryczne, do tego podejście Turków do tego co mają na stanie jest mocno hmmm... nicniewiedzące 
Czasami z Turcji usiłuję coś ściągnac - nie dość, że dwa tygodnie aresztu na granicy to jest MINIMUM to jeszcze zazwyczaj dostaję nie to co trzeba - i groźby i prośby i pisanie wołami w najprostszych poleceniach nic nie dają! totalnie się nie orientują co gdzie jest, szukają np po kierowcy który tego dnia jechał
a nie po rodzaju, dacie, nazwie - raz ściagałam 6 rzeczy - przyszło jednego po 3, drugiego po 2, trzecego po 1 - reszty niet.
No to ściągam drugi raz po 1 szt z tych brakujących - przychodzą 3szt tego samego
Więc wcale mnie nie dziwi że na coś czekacie miesiącami a coś innego z tego samego jest wcześniej - nic a nic...
Tylko współczuć... (zwrot kasy to inksza inkszość, też bez komentarza - może robią przelewy raz w miesiącu np? Każda firma ma jakieś swoje regulacje, szkoda tylko utraconych z tego powodu klientów...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
-
i wyczekana moja erno/lea wisi tak po prostu w sklepie. we wszystkich rozmiarach
-
Chustoguru
Uprawnienia umieszczania postów