Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Sam wybiera pieluchy ;)

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

u nas tez był wybór pieluch i majteczek
    nie było awantur ale zdecydowane "nie" jeśli cos mu się nie podobało
    ach jakie to było fajne
    a najbardziej lubił jak jedną mu ubierałam a inne mógł odpinać i wywalac wszystko ze środka.

w ogóle najlepsza zabawa podczas długiej jazdy autem to było rozpinanie i zapinanie pieluch.Nie potrzebował nic więcej
    On je rozczłonkowywał ja je składałam i tak non stop.
    Natomiast tutaj nie było ulubionych - ze wszystkimi uwielbiał tak robić

Chustofanka Awatar Maminek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Fajnie, my jeszcze takich preferencji nie mamy..
    Ostatnio edytowane przez Maminek ; 10-02-2013 o 21:59

Chustomanka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

U nas z pieluchami jak z ubraniami... są dni, że ubierze się tylko w auta, zwierzęta, dinozaury lub łaciatą od Yetty. Wtedy kombinuję jak mogę, bo kolorowe mamy głównie formowanki nocne... A i jeszcze przez jakiś czas gatki od Magnolii pomagały, bo miały kurczaka z dyndającymi nogami, więc szły na formowankę lub z tetrą w środku (niestety wełna mu się znudziła)

Domyślnie

u nas nie dość że wybiera to jeszcze jest podział na pieluchy starszego i mlodszego...starszak wie które"jego" które młodszego brata... czasami dam nie ten otulacz i mi zwraca uwagę... co zrobić ? coraz mądrzejszy- to dobrze przecież

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

U nas synek kocha swoją moro. Jesteśmy w trakcie odpieluchowania a on biega z nią po domu żeby mu ubrać
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Domyślnie

tez bym już chciała go odpieluchować ale po raz kolejny przestał wołać i robi w pieluchy natomiast on bardzo pilnuje żeby były zaprane...jak widzi że cos w misce leżakuje to mówi mi "mama choć prać sisi"... przeurocze.muszę przerwać daną czynność bo nie da żyć.pranie też pomaga wieszać- do momentu gdy wygrzebie ostatnią pieluszkę i mi poda

Chustonówka

Domyślnie

Mój chrześniak też wybiera sobie gatki Strasznie słodkie to jest, ponieważ potrafi się wręcz "stroić"

Uprawnienia umieszczania postów