czy był już gdzieś ten pokaz slajdów u nas?
mnie zdjęcia urzekły....
http://www.mykarmababy.com/pages/Tradit ... earing.php
czy był już gdzieś ten pokaz slajdów u nas?
mnie zdjęcia urzekły....
http://www.mykarmababy.com/pages/Tradit ... earing.php
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
jak widac nie wszędzie przejmują się dokładnym dociąganiem materiału![]()
Asinus asino pulcherrimus
Super zdjęcia![]()
Zwróciłyście uwagę na te dwa zdjęcia ze Szwecji? Wyglądało to trochę tak jakby dziecko zawinięte w kolorowy kocyk ułożone było bokiem w MT. Chyba
Andzia
pasek do noszenia dziecka absolutnie wymiata![]()
podłożony pod pupę dziecka i zawieszony na głowie noszącego (zdjęcie z Amazonii).
trochę ciekawa jestem czy to wygodne![]()
ale nie zamierzam sprawdzać![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
fajne te dzieciaki co "ciągnęły" mamusina pierś
piękne!!!!!
Pięknie
Wiecie.... bardzo się cieszę, że my Polki ( i Polacy) dołączyliśmy do grona rodziców noszących w chuście.... to takie naturalne mi się wydaje ....
![]()
Szymon - moje kwietniowe słońce
Rewelacyjne fotki![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
fajne
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
Zamieszczone przez aliona
Mnie aż głowa rozbolała![]()
Taaaak, zwłaszcza to afrykańskie dzieciątko ciągnące pierś bez skrupułów do góryZamieszczone przez serafinka
![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Było kilka podobnych wątków, ale tych akurat fotek nie było, uwielbiam takie etno-galerie chustowe![]()
widać, że nie tylko chusty są elastyczneZamieszczone przez pszczoła
![]()
![]()
zdjęcia piękne, aż się miło robi na serduchu..
codzienność płata figle...
Przede wszystkim to zdjęcia naprawdę piękne. No i mnie jak zawsze podobają się najbardziej te na których dzieci noszą dzieci, zawsze mnie wzruszają...A no i paski zamontowane na głowie są
- muszę spróbować, mąż ma taki wytrzymały, wojskowy pasek
.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Pięknie![]()
Z tym paskiem na głowę, to niezły wynalazek, jak ten mały, nagi człowiek nie wypadnie, już pomijając kwestię wygody
Te szwedzkie nosidła mnie totalnie zaskoczyły, nie sądziłam, że u nich też coś takiego było, będę musiała zacząć szukać po skansenach jak pojedziemy w przyszłym roku.
Jeszcze ta Innuitka z trojgiem, z których dwoje upchnięte w "kapturze"Oni mają tam jakieś specjalne super ciepłe kurtki ze specjalną wkładką na dziecia, zapomniałam jak się nazywają...