Pokaż wyniki od 1 do 20 z 34

Wątek: MT Patti od Pamy

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania
    Miałyśmy przyjemność z córcią ponosić się w MT z papugą... Niby węższa wersja, ale moje roczne dziecko nie jest pokaźnie i ciut za szeroki był dla nas Choć nie powiem, otulał całkiem nie najgorzej i wiązało mi się go bardzo dobrze i szybko... Nosiłyśmy się po domu, bo na okres świąteczny dopadło nas choróbsko.... Ale odkurzanie i wypieki świąteczne dało się spokojnie zrobić, nawet jak niania poszła do domu - bo Młoda hyc na plecki i ... do roboty
    Mt bardzo starannie uszyty i wykończony, wypełniony tyle ile trzeba - choć nie wiem, jak przy cięższych dzieciach - dla nas było oki, kolorki nie do końca moje, ale.... testowy, to testowy bardzo mi się spodobały pętelki - dzieć miał za co ciągać... i paluszki wkładać... dzięki czemu moje włosy zostały oszczędzone hihihihi A teraz dowód namacalny - sorki za jakość, ale w domu, wieczorem - bo tak dostałam aparat - i samowyzwalaczem

Edit: Miałam go prać, ale noc spędził na zimnym ganku, bo zapach papierosów nie jest moim ulubionym zapachem
    Ostatnio edytowane przez franciszka ; 02-01-2010 o 22:30

M. X.08 [*] M. X.12

Uprawnienia umieszczania postów