Pokaż wyniki od 1 do 20 z 34

Wątek: MT Patti od Pamy

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania
    Miałyśmy przyjemność z córcią ponosić się w MT z papugą... Niby węższa wersja, ale moje roczne dziecko nie jest pokaźnie i ciut za szeroki był dla nas Choć nie powiem, otulał całkiem nie najgorzej i wiązało mi się go bardzo dobrze i szybko... Nosiłyśmy się po domu, bo na okres świąteczny dopadło nas choróbsko.... Ale odkurzanie i wypieki świąteczne dało się spokojnie zrobić, nawet jak niania poszła do domu - bo Młoda hyc na plecki i ... do roboty
    Mt bardzo starannie uszyty i wykończony, wypełniony tyle ile trzeba - choć nie wiem, jak przy cięższych dzieciach - dla nas było oki, kolorki nie do końca moje, ale.... testowy, to testowy bardzo mi się spodobały pętelki - dzieć miał za co ciągać... i paluszki wkładać... dzięki czemu moje włosy zostały oszczędzone hihihihi A teraz dowód namacalny - sorki za jakość, ale w domu, wieczorem - bo tak dostałam aparat - i samowyzwalaczem

Edit: Miałam go prać, ale noc spędził na zimnym ganku, bo zapach papierosów nie jest moim ulubionym zapachem
    Ostatnio edytowane przez franciszka ; 02-01-2010 o 22:30

M. X.08 [*] M. X.12

Chustonoszka Awatar pama

Domyślnie

dzięki za recenzje i za fotki,popatrzyłam na tego mt z sentymentem tak dawno już go nie wiedziałam

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

No wiec my testowalysmy MT z papugą. Bardzo starannie odszyty. Nosiło sie wygodnie. Wolę jak pas biodrowy jest mocniej wypełniony ale przy zamowieniu to kwestia dogadania. Zdjec w akcji brak. Zagłówek ok. Nam nie przeszkadzał.

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Testowałam dawno, ale jakoś dopiero teraz przypomniałam sobie o recenzji
    To był trzeci MT, który miałam w swoich rękach. W stosunku do mojego ulubionego miał zdecydowany minus w postaci braku kapturka, ale za to plus w postaci kompaktowości (ładnie się składał i mieścił w torbie).
    Nosiłam sporo i nie narzekam - moje prawie 10kg traciło na wadze.
    Dziękuję za możliwość testowania!

Też gościliśmy papugę
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chustonoszka Awatar madzia.witkowska
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

oj my też jakiś czas temu testowałyśmy MT z papugą, ale jakoś zapomniałam o recenzji
    generalnie duży panel, szerowie pasy, niby ok, ale jak dla mnie to troche ciężki.... w porównaniu do mojego, bo chyba jestem już do niego przyzwyczajona....
    nie mniej jednak dziękuję za możliwość testowania
    Mamusia Bibusia i Niuniusia
    http://emwuphotography.blogspot.com/

Chustonoszka Awatar pama

Domyślnie

dzięki wszystkim za opinie!!

Chustomanka Awatar Monik75

Domyślnie

Pierwszy raz miałam okazję testować MT i bardzo mi się podobało, doceniam łatwość i szybkość wiązania w porównaniu z chustą. Na mojego prawie półtoraroczniaka panel był troszkę za mały, no ale to kwestia dopasowania rozmiaru. Mojemu synkowi bardzo się spodobała aplikacja, głaskał papugę i głaskał Generalnie bardzo pozytywne wrażenia, ładne wykończenie, miękkie pasy, bardzo fajny MT

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Skończyliśmy testować MT z papugą (myślałam, że to tukan ) i byłam z niego bardzo zadowolona. Miękko otulał dziecko, dobrze się dociągał i zagłówek był odpowiednio wypełniony. Dobrze przenosił ciężar noszonego dziecka i pasy (wcale nie grubo wypełnione) nie wrzynały mi się w ramiona. Kolory już troszkę przyblakły ale po tylu testujących to nie ma się co dziwić. Materiał miły w dotyku, miękki. MT ładnie odszyty, lekki i najważniejsze, że nie zajmuje dużo miejsca po złożeniu.
    Gdyby nie to, że zawsze plączę się (w chuście zresztą też) przy wiązaniu pasów to myślę, że na dłużej zaprzyjaźnilibyśmy się z takim MT z papugą (tukanem).
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Uprawnienia umieszczania postów