A ja dziś się sama zawiązałam![]()
A ja dziś się sama zawiązałam![]()
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
A tak na marginesie - ładna ta chusta. Lubię naturalne kolory.
Witek 2012
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Dzięki - w sumie kolor jest żywszy niż na zdjęciu.
Zdjęcie z dzisiaj. Ale jest trochę pod gupim kątem, bo robiony z samowyzwalacza.
![]()
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Franada fajnie, ze już sie zamotalas
Kilka rad:
przesun sobie te pasy, które idą wzdłuż bokow Malucha, bardziej pod pupkę (tak żeby wpadła) i przesuń tak żeby przechodziły po nóżkach na wysokości dołów podkolankowych.
No i niżej troszkę powinnaś motać, żeby Ci glowka w brodę nie wchodziłabędzie Wam wygodniej! Ostatnia czynnosc o ktorej warto pamietac przy kazdym wiazaniu to podwiniecie miednicy/poprawienie nozek - lapiesz za stawy kolanowe tak, ze dlonia obejmujesz lydki, a kciuki masz pod kolankami i jednoczesnie unosisz je do gory i przywodzisz do siebie. Wtedy m sie tkie wrazenie jakbys wkladala je pomiedzy brzuch swoj a Dziecka. kolanka sa wowczs wyzej niz pupa, a plecki ladnie sie zaokraglaja.
Skoro już mieliście konsultacje jakieś to może teraz na warsztaty do Klubu wpadniesz?
Miłego noszenia!
Edit: w środę 27.02 o godz. 11.00 bedą warsztaty w Klubie Mamy i Taty na Stanisławowskiej 3![]()
Ostatnio edytowane przez Kaś ; 22-02-2013 o 09:30
Kaś, dzięki za rady![]()
My nadal bez lustra, a to utrudnia poprawianie chusty :/
O, klub mam pod bokiem, może spróbujęA ile kosztują? Bo nie mogę na stronie znaleźć... Edit: Ok, znalazłam
A w razie czego często bywacie w tym klubie? Bo ja jeszcze sama z dzieciem nie wychodziłam i nie wiem, na ile sobie poradzę i czy córka będzie w nastroju ;P
Ostatnio prowadzę warsztaty prawie co tydzień. Zasada jest taka, ze muszą sie zapisać przynajmniej 3 osobyzawsze pisze tez o tym na blogu (www.szkolaprzytulania.blogspot.com).
Jakbys coś potrzebowała w temacie to dawaj znaćprawie Sąsiadkami jesteśmy!
A można na jednych warsztatach uczyć się na 2 chustach? Bo noszę się z kupnem kółkowej...