Pokaż wyniki od 1 do 20 z 138

Wątek: Komiksy dla dzieci

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ania mania Zobacz posta
    Tymkowi bardzo podoba się Miś Zbyś. Niestety nie mogę znaleźć pierwszej części. Wzięłam Ryjówkę, najwyżej poczeka. Gdyby jednak gdzieś Wam wpadł w oko pierwszy Zbyś to dajcie znać. Hilda chyba też niedostępna.
    Misia pierwszego mozna upolowac na allegro czasem. nawet za przyzwoite pieniadze. Hildy tez juz nie ma, ale w zapowiedziach widzialam za to kolejna czesc
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chusteryczka Awatar schiselle
    Miejscowość
    Radom

Domyślnie

u nas z komiksów zawitał Malutki Lisek i wielki dzik, i zakochałam się młody już chyba za duży, ale same ilustracje, lisek, tekst, chwyciło mnie za serducho

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A wiecie, że do ryjówki jest bardzo dobry audiobook? Wiem, ze to dziwnie zabrzmi, ale zaryzykowałam i jest naprawdę bdb. I świetnie przybliża komiks młodszakowi (5l). Bardziej to słuchowisko niż audiobook jest. Dzieciom się bardzo podoba.
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tata chce czytać z synkiem jakieś komiksy, znamy Misia Zbysia i Dzika i Lisa Ryjówka będzie na wyrost? Chyba znów kończy się nakład tej pierwszej części:/

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    Tata chce czytać z synkiem jakieś komiksy, znamy Misia Zbysia i Dzika i Lisa Ryjówka będzie na wyrost? Chyba znów kończy się nakład tej pierwszej części:/
    moze byc na wyrost, F Zbysia lubi, Ryjowki jeszcze nie chcial czytac. moze Hilda? ma byc wznowienie Hildy i trolla i kolejna czesc jakos na poczatku kwietnia wychodzi.
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    moze byc na wyrost, F Zbysia lubi, Ryjowki jeszcze nie chcial czytac. moze Hilda? ma byc wznowienie Hildy i trolla i kolejna czesc jakos na poczatku kwietnia wychodzi.
    to może spróbuje poszukać w bibliotece zresztą i tak nie mam wyjścia bo kupić się nie da

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

a możecie napisać dla jakiego wieku są: Zbyś, Ryjówka i Hilda
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Uprawnienia umieszczania postów