szkoda, moze wznowia. mam w schowku od wiekow, ale jakos nie bylo okazji. polecac srednio umiem, bo moi jakos komksy nie za bardzo lubili, dopiero od niedawna cos chwycilo, wiec na razie mamy Hildy trzy, jakiegos Asteriksa i tyle...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Tez polecam Gucia i Cezara, chwilowo ukrylam, bo juz za duzo tego bylo
Misia Zbysia na tropie chowam do nastepnego zamowienia,dzieki za polecenie![]()
Synek-pazdziernik 2011
Coreczka-styczen 2014
mój molik książkowy zaśmiewa się przy Fistaszkach zebranych.
wg gildii znow dostepny!
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Świat Książki ma 2cz. Misia Zbysia
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
gildia tez - druga czesc jest chyba w ogole dostepna, przy pierwszej bylo przez jakis czas napisane, ze naklad wyczerpany. niestety w to zamowienie mi nie wejdzie, bo nie jest na promocji dnioksiazkowejczekam teraz az dodrukuja druga czesc Ryjowki - wydrukowali pierwsza, to sie druga skonczyla, szlag... ale jak Mis jest, to moze i Ryjowka wroci.
Ja też jakiś czas temu pytałam ich o to czy wznowienie 1 części będzie, na razie nie mają w planach. Więc trzeba polować, jeszcze da się znaleźć - ja jakiś czas temu kupiłam.
Kocham komiksy! Wywlokłam z piwnicy moje zbiory z dzieciństwa. Jonki, Kajko i Kokosze, Tytusy... Bardzo mi się podobają też te współczesne. Póki co sama czytam, bo Młody długo jeszcze na nie za młody![]()
J.2014 i E.2016
Pierwsza czesc jest jeszcze do upolowania, ja kupilam w weekend![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Zaraz poszukam, bo podawalam w watku ksiazkowym.
edit: http://www.incal.com.pl/lis-ule-i-miodowe-kule.html
Ostatnio edytowane przez qqrq5 ; 27-05-2015 o 07:51
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter