Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: czteromiesięczny plus, jak dotąd nie chustowany- co wybrać?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Moim zdaniem zdecydowanie opcja nr 2. Na allegro można w bardzo korzystnej cenie upolowac natkę. Możesz też dać ogłosznie na naszym forum. że jesteś zainteresowana kupnem i do jakiej kwoty
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustofanka
    Miejscowość
    Niemcz k. Bydgoszczy

Domyślnie

Ja też od niedawna jestem zachustowana i zdecydowanie polecam tkaną.

I jedna malutka rada, nie zrażaj się jeżeli początki będą trudne Ja przy 3-4 miesiącach miałam bunt chustowy, ale w 5 miesiącu już przeszło...piszę o tym, bo taki wątek był też na forum, więc coś w tym musi być A nosić warto!

Chusteryczka Awatar irish_dancer
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KasiaL Zobacz posta
    Ja przy 3-4 miesiącach miałam bunt chustowy, ale w 5 miesiącu już przeszło...piszę o tym, bo taki wątek był też na forum, więc coś w tym musi być A nosić warto!
    Właśnie to przeżywamy :/ i też myślę czy na ten etap nie zakupić kółkowej, żeby nosić chociaż trochę, aż przejdzie.

Chusteryczka Awatar asienkie
    Miejscowość
    Lbn

Domyślnie

My zacelismy sie nosic w mniej wiecej tym samym wieku. Sprawdzila nam sie LF Spsrod Twoich typow zdecydowanie polecam Nati. Na elastyka moze ju byc lekko przy pozno, tzn. przy jego zakupie musialabys sie liczyc z tym ze niebawem (jesli dalej chcialabys nosic) musialabys go wymienic na tkana. A jesli masz ograniczony budzet to nie widze sensu w placeniu 2 razy...

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Także stawiam tylko na opcję nr 2.

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

I fajnie, że tu dotarłaś
    Opcja nr 2 jest najsensowniejsza, elastyk w ogóle Ci nie potrzebny moim zdaniem, jak rozważasz 2 chusty, to zdecydowanie jako druha kółkowa. 4-miesięczniak nie noszony z przodu może się na początku niecierpliwić, więc jak zaczniesz od kółkowej na biodrze, też może być ok.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Uprawnienia umieszczania postów