Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: narty w ergonomiku?

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

o matko jedyna!

Chustonówka
    Miejscowość
    Wroclove

Domyślnie

ja sie naogladalam w tym roku w szpindlerowym mlynie zbyt wiele tatusiow na nartach na czerwonych trasach z dziecmi ok 1,5 roku na plecach w ergonomikach widzialam tez na oblodzonej trasie tatuska z chlopcem na rekach, to byl ok 6 latek, ale bylo tak lodowo, ze od polowy stoku nie byl w stanie zjezdzac, wiec hop na raczki do tatusia i tak w kolko.a warunki byly tragiczne, bo dzien wczesniej bylo na plusie, wszystko zamarzlo w nocy, a sniegu nie dosypalo, wiec wyobrazcie sobie

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Jak u nas coś be, to w Afryce ok!
    kiedyś widziałam na tym forum, ktoś wstawił fotkę, z murzyńską mama z dzieckiem w kandze na plecach jadącą rowerem. Komentarze były pozytywne...

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

kiedyś jak byłam w górach - starsza góralka opowiadała ze zima tak się przemieszczali do lekarza, do kościoła, do sąsiadki - małe dziecko w czymś (np w koszu) na plecy - narty - bo szybciej i jazda.

kolega niedawno wrócił z Norwegii gdzie widział dzieci na plecach rodziców- rodzice na biegówkach, dzieci takie do 2 lat bo większe miały już swoje biegówki.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustonówka
    Miejscowość
    USA

Domyślnie

hmm, no wlasnie, sa kraje, w ktorych to moze byc norma. Jak sie mieszka gdzies wysoko w gorach, to zima zjazd na nartach z dzieckiem na plecach moze byc najszybsza i byc moze jedna z bezpieczniejszych mozliwoscia dostania sie np. do lekarza.

Ja teraz odbieram codziennie dwuletnia corke od opiekunki rowerem (nie jest w chuscie, jest na krzeselku z tylu), a ze sama jestem w ciazy (26tc), to tez juz uslyszalam jakie to nieodpowiedzialne. Sa rozne sytuacje

Uprawnienia umieszczania postów