Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: falstart :)

Mieszany widok

Domyślnie falstart :)

wczoraj po raz pierwszy zalozylam synowi wielopieluszke. Zaczelam od chinki z allegro.
    Jak ze syn duzo sika, dalam do kieszonki wklad z mikro i dodatkowo bambusowo-weglowy. i dupa

dziecko o 5 rano przesikana z boku po prawej stronie, o 6,30 jak wstalam to juz po obu stronach. Ale spal twardo dalej...

no ale nie poddajemy sie.

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Jak syn dużo sika to kieszonka z 2 wkładami nie wystarczy, zainwestuj na noc w formowanki bambusowe lub konopne i otulacz, a kieszonke zostaw na dzień. Powodzenia
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

To pewnie tez kwestia tego ze to nowe pieluszki,wklady jeszcze nie nabraly odpowiedniej chlonnosci
    C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Jak syn dużo sika to kieszonka z 2 wkładami nie wystarczy, zainwestuj na noc w formowanki bambusowe lub konopne i otulacz, a kieszonke zostaw na dzień. Powodzenia
    w dzien nie nosimy pieluszek, tylko na noc chciałam.
    Cytat Zamieszczone przez farfallina_07 Zobacz posta
    To pewnie tez kwestia tego ze to nowe pieluszki,wklady jeszcze nie nabraly odpowiedniej chlonnosci
    dzieki za pocieszenie

dzisiaj sprobuje inna - wieksza pieluszke

Domyślnie

hej... po weekendzie jestem zla... nie wiem co robie zle.. albo PAwel tyle sika i nie daja rady dwa wklady albo nie wiem o co chodzi.
    pielucha fuzzi bunz xl z wkladem z mikro i bambusem nie dala rady. Pielucha bumwear z takimi samymi wkladami to samo. Z tym ze ta ostatnio wytrzymala najdluzej, bo o 7 rano nie byl przesikany, a o 9 juz był. Z tym ze dzisiaj Paweł spal ponad 11 godzin.... nie wiem... mam kryzys...

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monikamarcina Zobacz posta
    hej... po weekendzie jestem zla... nie wiem co robie zle.. albo PAwel tyle sika i nie daja rady dwa wklady albo nie wiem o co chodzi.
    pielucha fuzzi bunz xl z wkladem z mikro i bambusem nie dala rady. Pielucha bumwear z takimi samymi wkladami to samo. Z tym ze ta ostatnio wytrzymala najdluzej, bo o 7 rano nie byl przesikany, a o 9 juz był. Z tym ze dzisiaj Paweł spal ponad 11 godzin.... nie wiem... mam kryzys...
    powinnas z formowankami sprobowac jesli to na noc.Kieszonki to raczej dzienne pieluchy a 11 godzin to baaardzo duzo.
    C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012

Uprawnienia umieszczania postów