A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Hihihihihihi
Może i natręctwo z tym prasowaniem, ale ja dziś po czterech dniach codziennego wiązania to tak się zamotałam z tą chustą, że nie mogłam sobie z nią w żaden sposób poradzić i musiałam ją wyprasować (fakt, po praniu jej nie prasowałam bo tak mi było śpieszno z próbą wiązania). No i to prasowanie całkiem dobrze jej zrobiło. Pięknie się z Maciupeńkim zamotałam i po raz pierwszy nie płakał i spał prawie dwie godziny
No i stąd moje pytanie.... Czy trzeba za każdym razem
Czy może jak już się w końcu nauczę porządnie i poprawnie wiązać to te zagnioty nie będą takie straszne![]()
Dziewczyny pomocy!
Właśnie się dowiedziałam, że wygrałam bawełnianego Agata w konkursie na FB i nie wiem, którego wziąć - piaskowy czy słoneczny?
A w ogóle cieszę się straszliwie, chyba pierwszy raz coś wygrałam![]()
gratulacje!!!
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Gratulacje![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
gratulacje!!!
wybrałabym pisakowy, wydaje mi się że ma żywsze kolorki
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
wczoraj widziałam na fejsie, że wygrałaś
gratulacje!
to Ci teraz w chusty obrodzi![]()
Dziewczyny, bardzo dziękuję!!
aptonia na pewno dam znać jak się chusta sprawuje!
gosia widziałam zdjęcie na FB twojej córci owiniętej tęczą
Linus dokładnie, teraz będę mieć problem, którą wiązać![]()
Ah to Ty .
Ta chusta miała być moja
Gratulacje!!!!!!!!!
super, gratulacje, bedziesz zadowolona![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Ahhhhh, właśnie weszłam na stronę i zobaczyłam to cudo
Przepiękna chusta - gratuluję Marzenko.
Blafia, gratulujęTeż się czaiłam na piaskowy, nawet połowa mojego forum się zmobilizowała i stanęła do konkursu
jednak jak ktoś nie ma szczęścia do losowanek to nic mu nie pomoże.
----
Młoda MMXII Młody MMXV
Dawno mnie nie było na forum, wybaczcie
Ostatnio doba nam się skróciła i brakuje czasu na wszystko( może ktoś odda kilka wolnych godzin?).
Cieszę się ze Agaty Wam przypadły do gustu![]()
Obiecałam na fb, testy lnianego i bawełnianego i tak też się stanie. Myślę ze do weekendu zbiorę się i założę stosowny wątek.
Proszę tylko tutaj nie robić kolejki
W maju pojawi się również coś bardziej chłopięcego
Jeżeli macie zdjęcia w Żabkach, którymi chcielibyście się podzielić z nami, proszę o maila lub wrzucenie zdjęć bezpośrednio na naszą stronę fb http://www.facebook.com/littlefrogPL?ref=hl
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog