Cytat Zamieszczone przez _agata89 Zobacz posta
Właśnie zauważyłam ten wątek :] tak jak Ci odpisywałam, kupiłam go jako nowy i serio nie zauważyłam by po jakimś praniu jego wygląd się zmienił, a zresztą piorę w 40stopniach i to same pieluszki bez ubranek/ ręczników itp więc nie za bardzo nawet mam pomysł co by miało zafarbować i dziwne by było gdyby tylko Flip na tym ucierpiał. Ale tak jak pisałam możesz go "zwrócić"
źle się jakoś czuje z tym ,że chyba uważasz ,że kłamię twierdząc, że nic się z nim nie działo niesamowitego..
Nie czuj się urażona założyłam ten wątek, żeby mi ktoś podpowiedział czy taki jest czy nie. Pisałam do Ciebie później priv z tym pytaniem i otrzymałam odpowiedź. Pewnie ten Flip taki już jest. Jeśli mówisz, że nie jest zafarbowany to Ci wierzę. Nie mam podstaw, żeby tego nie robić. Z nowego Flipa w tym wzorze się wycofałam. To nie Twoja wina, że mi Flip nie przypasował Chciałam po prostu widzieć czy taki jest czy nie. Ja pewnie większość dziewczyn mam różne doświadczenia z kupowaniem pieluszek na bazarku. Kupiłam kiedyś np. Charlie banana w idealnym stanie z mega rozwarstwionym pulem. Nie dało się tego nie zauważyć a jednak poprzednia właścicielka nie zauważyła W każdym bądź razie na pewno nie mam do Ciebie pretensji czy coś takiego i mam nadzieję, że Cię nie uraziłam.