Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54

Wątek: Pupuś (chinki)

Mieszany widok

Chustonówka Awatar awersja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Uaktualniam moją opinię z pierwszej strony w tym temacie.
    Kieszonki mi nie ciekną w ogóle z wkładami, które były dołączone do nich.
    Widocznie potrzebowały więcej prania no i pupa Młodej trochę urosła przez ten miesiąc, więc to pewnie też zrobiło różnicę.
    Jestem baaardzo z pupusiów zadowolona.

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez awersja Zobacz posta
    Uaktualniam moją opinię z pierwszej strony w tym temacie.
    Kieszonki mi nie ciekną w ogóle z wkładami, które były dołączone do nich.
    Widocznie potrzebowały więcej prania no i pupa Młodej trochę urosła przez ten miesiąc, więc to pewnie też zrobiło różnicę.
    Jestem baaardzo z pupusiów zadowolona.
    Cieszę się, że pieluszki Cię nie zawodzą! Chociaż osobiście nie jestem z nich zadowolona to słyszę coraz więcej pozytywnych opinii na ich temat. Być może nie sa to po prostu pieluchy stworzone dla mojego dziecka. Trochę szkoda, bo ładne i tanie są
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

U mnie "Pupuski" sprawdzają się lepiej niż (drogie) kieszonki innej polskiej firmy. Mam 5 sztuk w swoim stosiku kieszonkowym, jedynie najnowsza jeszcze nie jest w 100% pewna, ale z każdym praniem jest coraz lepsza. Sprawidziły się dopiero jak corka przekroczyla 6 kg, ale tak było ze wszystkimi wielorazówkami, kóre mamy (mamy wszystko one size).

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

jak wam się sprawdzają formowanki pupusowe?
    bo wyglądają nieźle a i cena też nie powala
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja się też chętnie dowiem jak się sprawują te formowanki bo też mi się podobają.

Chustofanka

Domyślnie

Mam jedną pupusiową formowankę w stosiku i jak dołożę do niej wkładkę np.nocną CP lub nawet zwykłą bambusową to bez roblemu synek przesypia w niej noc w wełniaku jako dodatkowe zabezpieczenie.
    Wełniaka mam z allegro za 15zł ale sprawdza się lepiej od niektórych droższych.
    Natomiast moje ostatnie odkrycie z tej firmy to kieszonki z podwójną gumką.Są zajefajne.Wzorki cudowne pul nie przecieka i na spacerki w końcu mały megasikacz może mieć kieszonkę nawet i dwie godziny na pupie jeżeli nie mam gdzie go przebrać.
    Szczerze polecam i firmę bo tanio i komfortowo szybka wysyłka i towar,bo za tą cenę jest zaskakująco dobry
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Ma ktos ten wklad skladany na 3 bambusowy? Przypomina troche Apple?
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Uprawnienia umieszczania postów