Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54

Wątek: Pupuś (chinki)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Atorianna
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    A ja jestem z Pupusów ogromnie zadowolona. Jeszcze się nie zdarzyło by przeciekły, używam wkładów z włóknem węglowym.
    Pupusy to jedyne pieluszki z niższej półki cenowej, których używam. Jedyną rzeczą którą mogliby poprawić są napy - są dość "rzadko" rozmieszczone i czasami miałam opcję zapiąć ciut za luźno lub ciut za ciasno.
    Poza tym przesyłka damowe jest bodajże od 90 zł (gdy się kupuje ze strony prodeucenta) i mają całkiem przyjemny program lojalnościowy
    a jak te wkłady z wloknem weglowym?na noc moga byc czy raczej na dzien?

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

ja jestem z tych wkładów zadowolona. na noc wkładam 2, tak na wszelki wypadek, ale wtedy pupa jest ogrooomna, więc wydaje mi się że jeden starczy. Tyle tylko że synek się w nocy budzi na karmienie i jest przewijany więc dłużej niż 4h nie zdarzyło się by leżał w pieluszce. Przy innych wkładach nie było takiej chłonności.

Chustomanka Awatar Atorianna
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    ja jestem z tych wkładów zadowolona. na noc wkładam 2, tak na wszelki wypadek, ale wtedy pupa jest ogrooomna, więc wydaje mi się że jeden starczy. Tyle tylko że synek się w nocy budzi na karmienie i jest przewijany więc dłużej niż 4h nie zdarzyło się by leżał w pieluszce. Przy innych wkładach nie było takiej chłonności.
    a szybko schną? jak bambus ?

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atorianna Zobacz posta
    a szybko schną? jak bambus ?
    bardzo szybko - przynajmniej te które ja mam (też kupione w Pupusie)
    bo wkładki bambusowe jakie miałam to schły i schły i już drugie pieluchowe pranie robiłam a one dalej schły....
    i jeszcze jedna zaleta, ponieważ te węglowe są ciemne to się plamy nie robią, a wiadomo przy dziecku co jeszcze na piersi papierki jednorazowe nie zawsze dawały radę i często gęsto coś się poplamiło.

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

A u mojej znajomej wkłady bambusowe nie sprawdziły się w ogóle. Dziecko było w nich niespokojne, wierciło się. Po zdjęciu pieluszki z pupy okazało się, ze skóra jest pod nią czerwona i bardzo ciepła. Zrezygnowała z ich używania. Były to wkłady węglowo-mikrofibrowe, grube i takie mięsiste, wydawały się okej.

Uprawnienia umieszczania postów