Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54

Wątek: Pupuś (chinki)

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Używam kieszonek i nie narzekam na ich jakość nakupiłam tego bo były kiedyś w zestawie i w konkurencyjnej cenie,jestem z nich zadowolona nie przeciekają nie blakną w praniu i bogata kolorystyka oraz wzory robia swoje,formowanek nie znam i pewnie nie poznam więc nie moge się na ich temat wypowiadać ceny tam jednak są rozsądne i warto się skusić
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustonówka Awatar awersja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja mam jedną kieszonkę pupus. Sprawdza mi się tylko i wyłącznie z innym wkładem niż ten co w komplecie dodano do niej. Czasem mi i tak przecieknie. Ale z tym co w komplecie to po pół godziny mi ciekła górą przy plecach.
    Generalnie to ilekroć ją założę, mam stracha, że zaraz będzie potop.
    Spróbuję odtłuścić i zobaczymy, czy będzie lepiej.
    Kolor nie wyblakł póki co - prana około 10 razy w 60 stopniach. Polarek jeszcze nie skulkował się.

Chustofanka

Domyślnie

Nio ja piorę również w tym co niby nie można płyny do płukania i wybielacze i inne ale nic mi się nie dzieje z pieluchami uzywam zarówno z wkładami od kompletu jak i tymi co mam i z tetrą również.Ja jednak do kieszonki wkładam dwa wkłady zarówno na dzień jak i na noc mój synek to mega sikacz więc jedna wkładka nie dałaby rady.

Chustofanka Awatar clatite
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez *LOLA* Zobacz posta
    Nio ja piorę również w tym co niby nie można płyny do płukania i wybielacze i inne ale nic mi się nie dzieje z pieluchami uzywam zarówno z wkładami od kompletu jak i tymi co mam i z tetrą również.Ja jednak do kieszonki wkładam dwa wkłady zarówno na dzień jak i na noc mój synek to mega sikacz więc jedna wkładka nie dałaby rady.
    Ja też zwykle więcej wkładam. A wybielacz może skrócić żywotność.
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

Chustofanka Awatar JagodowaMama
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Mam 4 kieszonki z czego 3 przeciekają. Nie wiem czy trafiłam na taką partię czy już tak mają. Wizualnie bardzo ładne, ale cóż z tego... Odtłuszczanie nic nie dało. Używamy ich tylko w domu.

Chustofanka

Domyślnie

Może i tak choć ja tak piorę od około roku i nie mam problemów z pieluchami żadnymi,nie wyobrażam sobie plam na nich ani żeby mi pielucha nie pachniała,skoro syn nie reaguje wysypką to nie żałuje tym bardziej,kiedy widzę,że nie ma to narazie żadnego wpływu na stan pieluch i ich chłonność

Chustonoszka

Domyślnie

LOLA, a nie boisz się kontaktu wybielacza z delikatną skórą okolicy pupy? Bo ja bym się bała, że nawet jak nie uczula to, że jednak nie jest to zdrowe dla skóry dziecka.
    A plamy z pieluszek można usunąć np. mydłem marsylskim.

Uprawnienia umieszczania postów