-
Chustomanka
Spóźnione Dzień dobry :)
Witam na Forum 
Uprzejmie przepraszam za spóźnioną prezentację. Na usprawiedliwienie mogę jedynie napisać, że moje dziecko nie uznaje drzemek, dlatego na forum bywam zwykle na krótko i staram się czytać tylko bezpośrednio interesujące mnie posty. Jeszcze troszkę się tu gubię. Dopiero dziś odkryłam ten wątek...
Jestem mamą trzymiesięcznej Oliwki. Noszę w chuście, a może bardziej próbuję nosić, od dwóch miesięcy, czyli momentu wyjścia ze szpitala. Różnie z tym bywa. Nie wiem czemu chusta kojarzy się mojej Córce z ssaniem cyca i szybko musimy się z niej rozplątywać - bo jak Oliwka czegoś chce, to natychmiast
Pieluchujemy wielorazowo, zaczęłyśmy trochę ponad temu tydzień temu i poszło bardzo gładko
Żałuję, że tyle czasu zwlekałam z rozstaniem z pampersami.
Zawodowo zajmowałam się finansami, ciąża wszystko zmieniła. Po urlopie macierzyńskim zajmę się raczej branżą dziecięcą, choć jeszcze nie do końca mam sprecyzowane plany. Zobaczymy, co to będzie.
Z wykształcenia jestem psychologiem dziecięcym (niepracującym jednak w tym zawodzie), dlatego wszystkie aspekty związane z rodzicielstwem bliskości oraz wychowaniem Dzieci w poczuciu miłości i szacunku są dla mnie bardzo ważne. To Forum jest na pewno skarbnicą wiedzy na ten temat oraz świetnym miejsce, żeby porozmawiać o wspólnych przeżyciach z innymi Rodzicami.
Jeszcze raz serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez margolcia ; 19-02-2013 o 15:53
Powód: Błąd ortograficzny
Uprawnienia umieszczania postów