ps. dobrze się wpisuje w dyskusję o gadżetach erotycznych dla dzieci
A mnie się podobają. Nie ma sensu udawać że dzieci nie bawią się w rodziców i nie przechodzą okresu fascynacji "siurkami" i "bezsiurkami"
A poza tym ta druga ma taki piękny feministyczny wydżwięk
A mnie się podobają. Nie ma sensu udawać że dzieci nie bawią się w rodziców i nie przechodzą okresu fascynacji "siurkami" i "bezsiurkami"
no mnie też trochę się podobają (dlatego napisałam o mieszanych odczuciach, a nie że jestem na NIE). ale z drugiej strony moim niespełna trzylatkom chyba bym jeszcze ich nie pokazała. i nie wiem, od jakiego wieku one by były odpowiednie
feministyczny wydzwiek?? ze dziewczynka zeby byc OK to musi robic to samo co chlopak? mnie sie w ogole porywnywanie 'na tle' nie podoba. a ksiazka u mnie na nie z powodu 'cipki'. dla mnie to jest nie do przeskoczenia...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule® Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster