natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Podkusiło mnie i zacytowałam dziecku "Pana Pierdziołkę". Radość była tak wielka, że czym prędzej udałam się do Arosa i zamówiłam te poezyje. A żeby tak samotnie nie podróżowały, dorzuciłam (po konsultacjach - "Synku, co wolisz, Alberta czy Pettsona i Findusa?") "Rwetes w ogrodzie"
Nazywam się Amparo i jestem uzależniona od kupowania książek dla dzieci...![]()
dzien dobry, mam na imie natala i jestem DKKKD
wlasnie wrocilismy z W z malego rajdu po charity shopach. efekt lekko mizerny - tylko 7 ksiazek dla dzieci (i dwie dla mniemankell i jeszcze jakis kryminal). za to te dzieciecie mile - mi.n. jedna Maisy, galop, obrazkowy Paddington, wiersze dla dzieci Stevensona kupione dla ilustracji Wildsmith'a glownie, Selma Lagerlof z ilustracjami Ilon Wikland
i to wszystko za niecale 6.50 funta szterlinga
i tylko zla jestem, bo w ksiegarni widzialam trzecia czesc tortu T.T. Khing'a, pozalowalam ze drogo i kupie na amazonie, a tu na amazonie jeszcze nie ma
trzeba bedzie jechac jeszcze raz jutro
![]()
co do polskich sie nie przyznaje, co jalis czas robimy z nasza forumowa Malina rajd po tanich ksiegarniach internetowych i allegro, wysylamy wsio do tesciowej mojej, ona pakuje w pudlo/pudla i kurier nam to przywozi za jakies przyzwoite bardzo pieniadze. ostatnio wyslalysmy na spolke 60 kilo ksiazek![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Nie, ale kiedyś w innym wątku na inny temat ustalono, że jestem nAA
Wieczorkiem, a nie, dzisiaj nie - jutro idę sobie krew zbadać. Jutro.
Edit:
Kasia, nie wiem, czy obiektywnie "moja" kolekcja byłaby imponująca, ale już w stosunku do tego, co wpływa na moje konto, to już się robi nieco za dużo.