natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Nie, ale kiedyś w innym wątku na inny temat ustalono, że jestem nAA
Wieczorkiem, a nie, dzisiaj nie - jutro idę sobie krew zbadać. Jutro.
Edit:
Kasia, nie wiem, czy obiektywnie "moja" kolekcja byłaby imponująca, ale już w stosunku do tego, co wpływa na moje konto, to już się robi nieco za dużo.
Nieanonimowa, o ile mi się na pamięć nie rzuciło. Szczegóły tu: http://chusty.info/forum/showthread....i-praktyka-nAA
Skłonność do uzależnień, cóż robić...![]()
no to jutro z przyjemnosciajak sie uzalezniac, to sie uzalezniac
u nas biblioteczki pokazac sie nie da, bo ksiazki sa w kilku miejscach - na komodach, na regalach, na polce nad lozkiem, w pudelkach ikeowych... z braku miejsca czesc grubych kartonowych wymieniamy na papierowe wydania (fajnie, ze sporo ksiazek angielskich ma rozne wersje - tektura, papier, twarda okladka, miekka...).
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
o jaaaaacieeee. Umknęło mi coś takiego? Pijusy na TYM forum, o niedoczekanie... Ja nie wiem Amparo, czy ja się z Tobą mogę wirtualnie w jednej grupie DKKKD zadawać skoro Ty po dwóch latach się na jakieś karmi połasiłaś, zamiast heroicznie w abstynencji przynajmniej dekadę trwać (kiedy to B. na zieloną szkołę uda się na weekend i się wonczas odprężyć będziesz mogła).
nie ma jednak tego złego - skoro już działasz w nAA to może pomożesz nam się zestrukturyzować, zorganizować, wypromować itd. korzystając z doświadczeń tamtej grupy...
Monika - mama Natalii 26.05.2008