tak sie skonczylo to wieszanie psow na martynie, ze skorzystalam z nieustajacej wyprzedazy w aros.pl![]()
tak sie skonczylo to wieszanie psow na martynie, ze skorzystalam z nieustajacej wyprzedazy w aros.pl![]()
v bądź rozgrzeszona. rozumiemy twój występek, nikt cię tu kamieniem nie ciśnie, możesz chlipnąć na wspomnienie kasy co odeszła w arosową dal - my Cię utulimy z pełnym zrozumieniem...
a konkretnie: tego Pierdziołkę wzięłaś, tak?
z zapętlaniem to z dzieciństwa pamietam ukochaną piosenkę ukochanego wujka Jurka mego:
wędrowali szewcy przez zielony las,
nie mieli pieniędzy ale mieli czas,
wędrowali rypcium pypcium rypcium pypcium
i śpiewali rypcium pypcium rypcium pypcium
wędrowali itd....
Monika - mama Natalii 26.05.2008
MOje dzieciątko lubiło sobie Martynkę poczytać - i co z tego skoro bliżej jej do koszmarnego Karolka!!!![]()
morepig,. Nikt w moim otoczeniu nie zna tego, nikt. Kiedy się mnie w sprzyjających warunkach przyrody "szewcy" włączali, słyszałam tylko takie jakieś pochrząkiwania niedowierzające...
Mój m. chyba przez jakiś czas podejrzewał, że to moja autorska kompozycja, toleruje, ale czasem tak znacząco wciąga powietrze... przez zęby...
a tu nagle, ktoś zna! ktoś śpiewa! Moja kawa popołudniowa dzięki Tobie smakuje bossssssko. Nie jestem sama na tym świecie!
Monika - mama Natalii 26.05.2008
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
jesteście okropne
absolutnie okropne
i znów aros.pl mam pełno w koszu![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Podkusiło mnie i zacytowałam dziecku "Pana Pierdziołkę". Radość była tak wielka, że czym prędzej udałam się do Arosa i zamówiłam te poezyje. A żeby tak samotnie nie podróżowały, dorzuciłam (po konsultacjach - "Synku, co wolisz, Alberta czy Pettsona i Findusa?") "Rwetes w ogrodzie"
Nazywam się Amparo i jestem uzależniona od kupowania książek dla dzieci...![]()
dzien dobry, mam na imie natala i jestem DKKKD
wlasnie wrocilismy z W z malego rajdu po charity shopach. efekt lekko mizerny - tylko 7 ksiazek dla dzieci (i dwie dla mniemankell i jeszcze jakis kryminal). za to te dzieciecie mile - mi.n. jedna Maisy, galop, obrazkowy Paddington, wiersze dla dzieci Stevensona kupione dla ilustracji Wildsmith'a glownie, Selma Lagerlof z ilustracjami Ilon Wikland
i to wszystko za niecale 6.50 funta szterlinga
i tylko zla jestem, bo w ksiegarni widzialam trzecia czesc tortu T.T. Khing'a, pozalowalam ze drogo i kupie na amazonie, a tu na amazonie jeszcze nie ma
trzeba bedzie jechac jeszcze raz jutro
![]()
co do polskich sie nie przyznaje, co jalis czas robimy z nasza forumowa Malina rajd po tanich ksiegarniach internetowych i allegro, wysylamy wsio do tesciowej mojej, ona pakuje w pudlo/pudla i kurier nam to przywozi za jakies przyzwoite bardzo pieniadze. ostatnio wyslalysmy na spolke 60 kilo ksiazek![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster