A ja w ogóle nie wiem, o czym mowa... :-/ Jak będzie powtórka to chętnie obejrzę!
A ja w ogóle nie wiem, o czym mowa... :-/ Jak będzie powtórka to chętnie obejrzę!
A słyszałyście o tym, że 100funtów kosztuje 1litr mleka?!
Ależ ja jestem bogata
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Haha, mój mąż też mówił do córki "widzisz, jakim drogim mlekiem się żywisz?"
A ilekroć widzę jakieś dokumenty BBc [np. Piękna i Bestia - świetna seria imho albo taka o nastolatkach opiekujących się starszymi osobami, bardzo wzruszająca] to sobie myślę: czemu Polacy nie umieją takich kręcić? co, temat głupi, niewart poswięcenia chcwili czasu i środków czy co?
Ostatnio edytowane przez wildhoney ; 01-02-2013 o 14:07
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
bardzo ta Cherry Healey lubie. wydaje sie byc taka naturalna. i fajnie z tymi kobietami rozmawialanajlepsza ta bisneswoman co sie zarzekala, a tu prosze hyc i kolejne dziecie

fajny tez program o piciu zrobila i malzenstwie
Dzisiaj jest 7kobiet- dieta
Bianka 04-09-2010
bardzo lubie ten program...mialam pisac Wam o tym
bylo tez o porodach
bardzo lubie prowadzaca
Kasia mama Kornelii, Misi i Franka
Oooo, to ona robi też dokumenty na temat macierzyństwa??? Muszę je zobaczyć. Gdzieś są w jednym miejscu zebrane?
Ja widziałam tylko kiedyś i to niecałe, o piciu i o seksie i ogólnie wow. Na prawdę byłam pod wrażeniem i faktycznie prowadząca jest rewelacyjna! Też ją uwielbiam
ten o ciąży jest świetny. na youtubie można po ang znaleźć (i obecne how to get a life są świetne) a jak nie, to czekać na tvnplayer co jakiś czas powtarzają