Widziały już?
http://allegro.pl/pentelka-bluza-pol...944122321.html
Fajny patent z tym golfo-kapturem![]()
Widziały już?
http://allegro.pl/pentelka-bluza-pol...944122321.html
Fajny patent z tym golfo-kapturem![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Widzialy, nawet majastrasznie upierdliwy przy sciaganiu, musze kombinowac, ale to moze tylko ja jakas niepelnosprytna jestem, a nie polar...
nie taki znowu super nowy
kupiłam na jesieni, ale nie mam porównania z innymi. golf mi się nie bardzo sprawdzał, ale zobaczymy, jak na wiosnę.
no i nosiłam z przodu tylko, zakładało się... jako tako![]()
Mama dwóch córek: 2008, 2012
Miałam w planach kupienie, ręka mi zadrżała przy Kup Teraz, weszłam na forum i zasiałyście wątpliwości.... A tak ładnie na aukcji wygląda![]()
My juz po pierwszym praniu. Zdecydowanie odradzam, caly sie zmechacil i ma miliard jasnych kulek (granatowy polar). Ja zaluje, ze kupilam, niestety potrzebowalam czegos od razu i nie moglam czekac. Ale i tak zaluje bardzo.
A chciałam kupićna serio aż tak problemowy i się zniszczył szybko?
nieźle....
Planowalam kupic na nastepny sezon gdy bedziemy nosic sie na plecach,bo teraz to mam taka zwykla fajna bluze polarowa z rozciagliwym dolem.To material lipny ma skoro tak sie niszczy szybkoszkoda.
C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012
mam czarny i i po praniu jest ok
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
kupić nie kupie, ale już wiem jak wykończę swój polarek przy szyiMam przygotowany zwykły polar do przerobienia na wiosnę do noszenia
golfik mi sie podoba...
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
to musiała zmienić materiał. ja miałam kamizelkę bordową, prałam kilka razy wciąż wyglądał bardzo dobrze (żadnych kulek)
golfik wygląda fajnie. ciekawe czy rękawy się na łokciach wypychają w dwie strony...
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Miałam w 2010 roku i bardzo sobie chwalę. Nic się nie kulkowało po praniu. Może rzeczywiście zmieniła materiał. Warto do niej napisać o tym.
Miałam do noszenia z przodu ale z tyłu też dało radę
Idealnie sprawdził się na wiosnę, jesień i chłodne letnie wieczory.
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 01-02-2013 o 15:36
ja mam polarek brazowy jeszcze w tej wersji bez kaptura/golfa i jestem zadowolona - nie mechaci sie, po praniu jest. teraz tylko pod kurtalke, ale na wiosne pomysle o jeszcze jednym - w koncu nie mozna w jednym tylko chodzic kolorze![]()