Dziewczyny poradźciedostałam odpowiedź od nati w kwestii wady chusty, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda
czy bardzo widać itp... podwójny brak nitki na około 30 cm na
szerokości chusty
Dziewczyny poradźciedostałam odpowiedź od nati w kwestii wady chusty, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda
czy bardzo widać itp... podwójny brak nitki na około 30 cm na
szerokości chusty
Popros żeby ci obfocili- ja kilkukrotnie tak robilam i nigdy nie było problemu![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Przyleciały więc pokazuję.
Chusta raczej dla maluszków, moja Toś ma 9kg+ i tak hmmm no tak sobieMięciutka, wzór świetny, naprawdę ładne kolory, choć to czerń/zieleń to nie jest smutna, fanką zieleni nie jestem a ta mi się podoba
. Ładnie współpracuje i ma śliczny malusi węzełek ale według mnie to chusta albo dla maluszka albo na szybki wypad do sklepu, jest kompaktowa więc do torebki jak znalazł.
acha i dość wąska co widać tu
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Zuz, no to Ci powiem, żeś mnie podłamałaJa właśnie czekam na dinusie i mam zamiar nosić w nich swoje 11kg
I czemu ona jest węższa?
No teraz to się poważnie zastanawiam, czy nie zamienić ich na zyrafy![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Coach dyplomowany SWPS
Fajna, mój Ignas by oszalał z wrażenia![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
oj, to widzę, że dobrze zrobiłam i nie zapłaciłam, bo takiej cienizny nie chcęidę anulować zamówienie
2 + 7 (2005-2018)
Ooo Zuz to mnie zasmuciłaśbo mi się tak te dinusie podobały, ale do noszenia mam prawie 11kg. Hmm co tu zrobić
![]()
nie chce ktoś zamienić dinusi na pao albo żyrafy?![]()
Ktos ma na zbyciu Dinusie?
Marcel 3 lata
dziś będą szare i błękitne z merynosem https://www.facebook.com/media/set/?...1143173&type=1
No mi szary i niebieski w ogóle do wzoru nie pasuje
zielone wymiatają, jakby takie z wełną albo lnem zrobili to uhuhu![]()
Coach dyplomowany SWPS
Mam swoje dinki.
Bardzo pozytywny wzór. A kolory piękne - uwazam , ze to istny must have rudowłosych mam. Zamotałam nieprane - ale nie mogłam zrobic foty bo małz aparat wyniósł.
własnie sie uprały.
są cienkie, ale moja Ritka 7 kg wazy, wiec mysle, ze jeszcze przez 2 kg. ponoszę spokojnie.
A! czy to mozliwe , ze rozmiar 4, 2 od nati ma długosc z 5 metrów?![]()
Fajne
I dobrze, ze wąskie - ja naprawdę nie wiem po kiego 70cm dla wszystkiego co nie jest plecakiem prostym przy wyskakującym egzemplarzu...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl