Z ciekawości - czemu tak? Znaczy ja bym nie brała dwóch czarnych SN w tym samym rozmiarze. No chyba, że planujesz ostatecznie zatrzymać sobie jedną.
Ja ciągle nie wiem co brać, ale chyba właśnie się z kasy spłukałam, więc może i problemu nie mam.
Z ciekawości - czemu tak? Znaczy ja bym nie brała dwóch czarnych SN w tym samym rozmiarze. No chyba, że planujesz ostatecznie zatrzymać sobie jedną.
Ja ciągle nie wiem co brać, ale chyba właśnie się z kasy spłukałam, więc może i problemu nie mam.
Dokładnie, tylko jedna zostanie![]()
A ja biorę tylko Afrodytkę i nic wiecej.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Wiecie już co bierzecie? ja dalej nie i czy w ogóle. Funduszy brak no ale w sumie teraz nie trzeba płacićSN nebula albo różyczki - eros bardziej mi sie podoba ale raczej powinnam kupić krótką więc pewnie lepiej afrodyte
Tyle, że boje się, że te czerwone rózyczki to zaraz będą na każdym bazarku wisiały
jak było w poprzednim preorderze - dużo tego zeszło i potem mozna było kupić w normalnej cenie czy nie?
Co Wy na to aby wziąć Vanillię i zafarbować?
Super byłyby niebieskie albo zielone róże
Muszę to przemyśleć....
Z tego co czytam na facebooku to sporo osób bierze SNN i Vanillię, niewiele się deklaruje na Afrodytę.... No i część SNR. Niewiele chce Erosa czy SNM.
A ja kurde co chwilę zdanie zmieniamteż jeszcze nie jestem pewna na 100% co kupię....
A napiszcie, która Vanillia - dwu czy trzy składnikowa - będzie przyjemniejsza w dotyku, bardziej nośna?
Vanila powinna sie ladnie farbowac
a ja mam duzy sentyment do NSI
wiec jakbym brała to bym zostawiła taką jasną własnie
ja juz wiem
sn podstawowe-granat biel
i afrodytk bo cora jak ma dolinkę to tylko czerwien
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Nebula to mój jedyny pewniak.... Potem Raven, a dalej nie wiem co.....
Nebula 6 i Raven 4, róż nie biorę. Myślę jeszcze o toy slingu, żeby jako szalik nosić, ale muszę to przeliczyć.
Jak zaraz wypuszczą Okinami i jeszcze coś, to nie mogę całej kasy się pozbyć. I liczę na to, że ta czerwień z róż w jakimś innym wzorze się objawi.
u mnie też tylko nebula jest pewniakiem...do tego chciałabym wziąć któreś różyczki w rozmiarze 2, ale nie mogę sie zdecydować...
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
no i widzę - snm czarne z bialym, snr zaś szarawo-srebrne. :hmmm:
i
w pierwszej chwili pomyślałam, że byle co, ale teraz już .. achhhhhh.. ładne to to!i szare a ja szarości lubię.
Moim zdaniem pięknie będzie błyszczeć![]()
Dziewczyny, a ja dobrze widze, ze to same toy slingi sa?![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Podobne, zwłaszcza między Ravenem a SNM z bambusem będzie różnica niewielka. Chociaż ciekawe, na którą stronę Raven jest zszyty, bo przecież NV Raven jako główną ma tą jasną stronę a nie czarną.
Masha - jeszcze wszystkiego nie wrzucili.
Niech oni to ogarną, bo za godzinę muszę z domu wyjśća tu ceny 100% zamiast 10%....
Ja dalej nie wiem co brać![]()
no fakt, nawet nie można jeszcze kupić nic
Ale ja przeca i tak nic nie biorę- bedę silna, będę silna, będę silna...![]()