Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
A ja znowu zwątpiłam w swój wybór![]()
Midnight czy Raven?![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Tak też zdecydowałamSNM i SNR szósteczki, a Nebula 4. No i z afrodyty rezygnuje.
A jak u Was, co bierzecie?
Z ciekawości - czemu tak? Znaczy ja bym nie brała dwóch czarnych SN w tym samym rozmiarze. No chyba, że planujesz ostatecznie zatrzymać sobie jedną.
Ja ciągle nie wiem co brać, ale chyba właśnie się z kasy spłukałam, więc może i problemu nie mam.
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Wiecie już co bierzecie? ja dalej nie i czy w ogóle. Funduszy brak no ale w sumie teraz nie trzeba płacićSN nebula albo różyczki - eros bardziej mi sie podoba ale raczej powinnam kupić krótką więc pewnie lepiej afrodyte
Tyle, że boje się, że te czerwone rózyczki to zaraz będą na każdym bazarku wisiały
jak było w poprzednim preorderze - dużo tego zeszło i potem mozna było kupić w normalnej cenie czy nie?
Co Wy na to aby wziąć Vanillię i zafarbować?
Super byłyby niebieskie albo zielone róże
Muszę to przemyśleć....
Z tego co czytam na facebooku to sporo osób bierze SNN i Vanillię, niewiele się deklaruje na Afrodytę.... No i część SNR. Niewiele chce Erosa czy SNM.
A ja kurde co chwilę zdanie zmieniamteż jeszcze nie jestem pewna na 100% co kupię....
A napiszcie, która Vanillia - dwu czy trzy składnikowa - będzie przyjemniejsza w dotyku, bardziej nośna?
Vanila powinna sie ladnie farbowac
a ja mam duzy sentyment do NSI
wiec jakbym brała to bym zostawiła taką jasną własnie
ja juz wiem
sn podstawowe-granat biel
i afrodytk bo cora jak ma dolinkę to tylko czerwien
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i