Kurcze nie sądziłam, ze wypuszczą dwqie wersje waniliowychNie wiem, którą wybrać
Kusi 3-blend bo takiego jeszcze nigdy nie było... ale wiem, że fioletowe rózyczki noszą cudnie - echhhh
Wiecie jaka była waga waniliowych?
Ktoś chętny na "wspólne" zakupy? Wrocław, może razem zamówimy, tzn. każda inny rodzaj chusty po ileś sztuk, abyśmy zaoszczędziły na wysyłce? Bo pewnie każda chusta będzie w innym czasie gotowa.... Ja chcę SNM, SNN, i któreś róże, ale nie wiem które... Jborowa, Samuela - co Wy na to?
Niby mają wysyłać całe zamówienie razem. If you have placed one order for several items you will pay a combined shipping rate and they will all be sent together.
Ja się nie piszę, bo nie wiem, gdzie będę mieszkać za 4 miesiące. Równie dobrze mogę być w Stanach.
I nie wiem, co wziąć. Zdjęcia Ravena nie ma. Róże czerwone są piękne, ale jakieś takie nie w moim stylu. Po co mi piękna chusta, której nigdy nie założę?
Nebula jest pewniakiem, a tak poza tym to.
Ja też kurde sama nie wiem co chcę.... No i będą dodawać przez kilka dni, w tym czerwone róże limitowane, a ja całą sobotę poza domem
No i co tu zamówić? Już cholera, wolę polowania![]()
Ale,ze jak bedą dodawać? Normalnie wszystko na raz wrzucą![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Midnight 6, Nebula 4 i chyba Vanillię wezmętą "dwuskładnikową"
![]()
jeśli wygram w totka:
nebula, raven i trio vanillia
a łączyć zamówień nie można - prosiłam ostatnio o to i -niestety- nie mają takiej możliwości, każde wysyłają z osobna. choćby i 10 ich złożyła jedna osoba![]()