Pokaż wyniki od 1 do 20 z 379

Wątek: Starry Night - przedsprzedaz!!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

niby paczka nadana wczoraj a nie mogę jej znaleźć ani w systemie royal mail ani uk mail. coraz bardziej żałuję tego preorderu:/
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paulina Zobacz posta
    niby paczka nadana wczoraj a nie mogę jej znaleźć ani w systemie royal mail ani uk mail. coraz bardziej żałuję tego preorderu:/
    oni wczotaj zlecenia wystawiali, dzis paczki wyszły dopiero. wczoraj poczty nie pracowały w Szkocji. Paulina nie nastawiaj sie tak źle co jak co ale na prawdę obsługa oschy wcale nie jest taka zła, widac nie mialas przejsc z innymi firmami. didek to np. potrafi na maila odpisac po 2-3 tyg...

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

no właśnie didek to dla mnie cud miód, jak zamawialam to paczka następnego dnia u mnie, jak miałam jakieś pytanie to dodzwonilam się prędzej niż do dentysty na szczęście jedynie sn mnie rusza
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Ja też z Oschą nie miałam nigdy problemu, o nic się nie dopominałam, ale tak sobie czasami wymieniałam z nimi emaile na temat technicznych aspektów działania strony i zawsze było miło.

Tracking Royal Mail może mieć laga nawet 24h, to normalne. Ja wszystkie swoje chusty wysyłam do ludzi DHL/Deutsche Post i tam opóźnienie w trackingu zazwyczaj wynosi tydzień - często dziewczyny z Polski piszą mi, że chusta już dotarła, a w trackingu wciąż jest nienadana!

U Didka ostatnio reklamowałam rozłażącą się chustę, wszystko było miło i cudownie, obiecali inną, taką jaką chciałam w zamian, poprosili o numer konta, żeby oddać za przesyłkę - chustę wysłałam, konto podałam, zamówienie złożyłam i kamień w wodę, ćwiczę się w czekaniu.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Zapłaciłam za preorderowe Róże Afrotyta i SN Nebula Najbardziej nie mogę się doczekać Nebuli
    No może jeszcze Różyczek waniliowych, ale one jeszcze nie gotowe
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja nie wiem czy dam radę opłacić swoją fakturę nie wiem czy wolę SNR 6 czy SNN4 i kto zechce drugą? No i jeszcze afrodytka 6... Następnym razem zamówię każdą chustę na innej fakturze

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

No ja też dzisiaj dostałam fakturę na 3 chusty. Ale jedna już właściwie sprzedana dalej, więc zostaje mi Raven 4 i Nebula 6. Nebula pewnie zostanie u mnie na dłużej, a Raven miał iść się pokroić na jakieś nosidło, ale chyba nic z tego .

Uprawnienia umieszczania postów