Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Zmiękczenie rapalu - w ogóle możliwe...?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar mist

Domyślnie

Ja wlasnie probuje zmiekczyc rapalke. Wysuszylam ja juz w suszarce, zawiazalam z 30 warkoczy, pisze to jedna reka, bo druga wlasnie bujam dziecko w hamaku z chusty... jest niby troche lepiej, bo juz nie jest sztywna jak blacha, ale do miekkosci to dalej jej sporo brakuje... co jeszcze moge zrobic?

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mag Zobacz posta
    własnie, niech poszuka u kogoś znajomego suszarki jesli sama nie ma, zmiękczy na bank na stałe.
    Cytat Zamieszczone przez saskia Zobacz posta
    Suszarka czyni cuda
    Poza tym mojej rapalu kółkowej pomogło przeciąganie przez kółka trzy razy dziennie przed dwa miesiące, mam więc fizyczny dowód, że i rapalu można złamać.
    Niestety też mam ten problem Suszarka po kilku sesjach nie przyniosła spodziewanego efektu.

Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
    Przyznaje, że ja zmiekłam, a Rapalka pozostała twarda.
    Ja właśnie też już mam dość

Cytat Zamieszczone przez mist Zobacz posta
    Ja wlasnie probuje zmiekczyc rapalke. Wysuszylam ja juz w suszarce, zawiazalam z 30 warkoczy, pisze to jedna reka, bo druga wlasnie bujam dziecko w hamaku z chusty... jest niby troche lepiej, bo juz nie jest sztywna jak blacha, ale do miekkosci to dalej jej sporo brakuje... co jeszcze moge zrobic?
    Moje nie hamakowe A do lata daleko bym ja mogła się walnąć. Stawałam, naciągałam, spałam, warkoczowałam i na tym siadałam i d... Chyba też sprzedam ale z dopiskiem że robiłam co mogłam
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Uprawnienia umieszczania postów