Pokaż wyniki od 1 do 20 z 55

Wątek: Maroko ?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie Maroko ?

Czy znajde chustomame w Maroku w Casablance Niedlugo sie przeprowadzamy....

A. listopad 2012

Chusteryczka Awatar edyta

Domyślnie

Wow
    ale przeprowadzka!
    niestety nikogo tam nie znam

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość

Domyślnie

Oj a ja juz myslalam ze ktos mi z Maroka odpisal . Szukam na roznych forach o zyciu tam ale jakos za wiele sie nie dowiedzilam. Nom taka mala przeprowadzka z Dubaju do Casablanki troche mam obawy.

No a moze jak jaks chustomama na wakacje przyjedzie to zaprosze za marokanska herbatke.

A. listopad 2012

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

widzę, że co jedno miejsce to lepsze
    Dubaj ...
    Casablanca ...

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość

Domyślnie

Ech tak mnie , a teraz nas zycie prowadzi .A czy lepsze bo ja wiem, tu pustynia tam pustynia . Szukalam chustomamy w Dubaju, zeby sie nauczyc motac, znalazlam Moby Wrap Mamy, co mnie wyslaly na you tuba.Teraz szukam w Maroku, a pewnie dopiero w Polsce znajde na wakacjach.A ja bym chciala sie nauczyc tak pod okiem fachowca.

No to moze chociaz ktos w tym Maroku na wakacjach byl? Tylko jak macie zle wspomnienia to lepiej nie piszcie .

A. listopad 2012

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Ja jestem z Maroka!
    Moja dzielnica nazywa się Maroko Nowiny
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez inka Zobacz posta

No to moze chociaz ktos w tym Maroku na wakacjach byl? Tylko jak macie zle wspomnienia to lepiej nie piszcie .
    ja bylam
    bylo fajnie
    ale niewiele ma to pewnie wspolnego z zyciem tam na co dzien
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

demona
    Guest

Domyślnie

Nom taka mala przeprowadzka z Dubaju do Casablanki
    umarłam z zazdrości

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    umarłam z zazdrości
    ech, ja umieram jak jest lato,i jak u was sa jagody i truskawki a my tylko te banany i banany a i daktyle zapomnialam dopisac.
    Ostatnio edytowane przez inka ; 26-01-2013 o 13:29

A. listopad 2012

Chusteryczka Awatar anialodz
    Miejscowość
    Edinburgh

Domyślnie

ja się wybieram do maroka od dawna i jakos jeszcze nie trafilam! nawet tej wiosny mialam w koncu jechac ale trafil sie tani bilet w ciekawsze rejony zazdroszczę; chociaz kiedys mialam propozycje pracy w maroku i odmowilam bo naczytalam się ze samotnej kobiecie moze byc ciezko, niemniej teraz zaluję;

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    umarłam z zazdrości
    podobnie jak demona umieram z zazdrości Chociaż nie wiem tak do końca czy byłabym się w stanie zaaklimatyzować. Ja cały czas jestem jedną nogą w Polsce i nie zamierzam z tego rezygnować. No i nie znoszę upałów - w zasadzie już to mnie dyskwalifikuje

Chusteryczka Awatar anialodz
    Miejscowość
    Edinburgh

Domyślnie

kupilam bilet ryanem do malagi ale akurat stracilam prace miesiac przed wyjazdem i uznalam ze glupio tak bezczynnie siedziec przez miesiac wiec znalazlam inna pracé no i nie moglam zaczac od urlopu;

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arta Zobacz posta
    podobnie jak demona umieram z zazdrości Chociaż nie wiem tak do końca czy byłabym się w stanie zaaklimatyzować. Ja cały czas jestem jedną nogą w Polsce i nie zamierzam z tego rezygnować. No i nie znoszę upałów - w zasadzie już to mnie dyskwalifikuje
    Ja tez nielubie upalow ale idzie sie przyzwyczaic, no i jak jest klima to nie jest to takie uciazliwe.
    Agutti ja nie przepadam za krajami arabskimi, ale jak jestem w PL to tesknie np. za wolaniem na modlitwe, za tym ze na ulicy nie ma bilbordow z golizna i za innymi malymi rzeczami. I czasem sie zastanawiam czy jak to jest z tym nielubieniem Arabii.
    PS.
    Chyba w koncu udalo mi sie znalezc pomocna chustomame tutaj jeszcze w Dubaju

A. listopad 2012

Chustoholiczka

Domyślnie

Oj a ja juz myslalam ze ktos mi z Maroka odpisal . Szukam na roznych forach o zyciu tam ale jakos za wiele sie nie dowiedzilam. Nom taka mala przeprowadzka z Dubaju do Casablanki troche mam obawy.

No a moze jak jaks chustomama na wakacje przyjedzie to zaprosze za marokanska herbatke.
    my będziemy w tym roku lub za rok w Rabacie, do Casablanki też mamy zamiar przyjechać
    bo mamy zamiar jechać na miesiąc do mamy naszego przyjaciela
    wszystko zależ od kilku czynników na które obecnie nie mamy wpływu

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość

Domyślnie

spadłamznieba to daj znac jak bedziesz sie wybierac.
    My po 9 h lotu wkoncu jestesmy od wczoraj w Casablance. Piersza rzecza, ktora mnie urzekla to byly laki pomaranczowych i fioletowych kwiatow ( podejrzewam,ze jest o lokalny chwast),o tej porze roku jest zielono i jeszcze mandarynki sobie rosly na drzewku przy lotnisku.
    Miasta widzialam troche z auta, miejscami troche slumsem zalatuje, i raczej sama bym sie nie zapuszczala w niektore rejony.
    Dzisiaj po raz pierwszy M. powiedzial wez malego zawin w ten material to sie kawalek przejdziemy ( M zawsze chce zebym brala wozek).
    I co jeszcze, a kilka chusto mam widzialam, a raczek kocyko- mam , babki sobie pomykamy po ulicach tylko maluszkom glowy odksakiwaly . Bo po tych rozwalonych chodnikach i bardzo plynnymi zasadami ruchu drogowego inaczej sie chyba nie da.
    Jak mi sie uda to postaram sie wstawic kilka fotek, tylko jeszcze zadnej ni cyknelam bo aparat sie zostal na starym mieszkaniu ale moze sie uda komorka cos cyknac.

A. listopad 2012

Chusteryczka

Domyślnie

Ja chciałam tylko podpowiedzieć że tylko 10 postów ci zostało do dwustu

Uprawnienia umieszczania postów