w fotoreportażu.
edit: ale byka strzeliłam!
w fotoreportażu.
edit: ale byka strzeliłam!
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
Ja też czytałam z rana - fajnie patrzeć na zamotanych tatusiów. A już naprawdę chylę czoło przed tymi panami co zostają na urlopie wychowawczym.
Mój mąż zawsze powtarza że nie dał by rady (chociaż z opieką i wszelkimi czynnościami przy chłopcach świetnie sobie radzi ale cały dzień co dzień to już nie to samo - tu trzeba mocnych nerwów).
a w jakiej chuście![]()
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
Mój M. bardzo chciałby iść na wychowawczy i myślę, że zająłby się domem i Hanią lepiej niż ja niestety ze względu na pieniadze nie możemy sobie na to pozwolić...Zamieszczone przez nelles
Pan jest z Plocka ... A reporterka jest mama,która nosi w chuscieregularnie pojawia się u nas na warsztatach
![]()
Fajny materiał wogóle co?
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Świetny materiał, fajne zdjęcia no i super tatusiowie.
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
Moze ktos skan mógłby wrzucic?
Czy to to?
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy ... nskim.html
Pytam, bo daleko mi do najblizszego kiosku, gdzie moglabym nabyc WO. Pozdrawiamy zachustowanych tatusiow! ps.maz wlasnie omotal sie z malutka w chuste i graja na gitarze razem
oj, zapomnialam dodac, ze maz byl na tacierzynskim i razem w domku z malutka spedzalismy pierwsze tygodnie. Super sprawa do poznania siebie w nowej sytuacji, wspaniala pomoc i jaka radosc byc razem w tych pierwszych chwilach!!! I tez go kocham za to, ze sie zdecydowal na tak wspaniala rzecz.
enkeli - prywatnie mama Panny Migotki - Aino, od 14.01.2009
Mama Muminka: "Ale mogę Ci narysować jeża, jak będziesz grzeczna..." ("Tatuś Muminka i morze")
Pamiętaj, że Matkę Ziemię pożyczyliśmy od naszych wnuków...